Hvordan få henne til å squirte?

Du har kanskje sett det på pornofilm eller overhørt kompisene dine snakke om det. Kvinner som spruter. Du har lyst å teste dette på dama, men hvordan går dere frem?

 

"Kvinnelig ejakulasjon karakteriseres ved utsendelsen av en betydelig mengde væske fra kvinnens urinrør under orgasme. Dette refereres ofte til som "squirting"." - Psykolog og sexterapeut Dr. Rachel Needle

Hva skjer fysisk under squirting? 

Å "squirte" er ofte relatert til g-punktet som man finner i den fremre veggen i skjeden noen centimeter inn fra åpningen. Det alle kanskje ikke er klar over er at det finnes noe som heter Skene's kjertler. Denne er ofte referert til som kvinnenes prostata. Kjertlene produserer altså væsken som utløses ved kvinnelig orgasme.

Selv om alle kvinner føler den samme gleden over å få g-punktet stimulert, er det ikke sikkert alle kvinner fysisk har mulighet til å ejakulere væske ut av urinrøret. Dette er fordi det er ikke alle som har en like velbygde Skenes kjertler. Det er heller ikke så lett å trene opp da kvinner naturlig holder igjen når de opplever den spesielle stimulien fordi det kjennes ut som de må tisse. 

Er squirting den ultimate orgasmen?

Det er lite forskning som tilsier at stimulering av g-punktet og kvinnelig ejakulasjon er mer tilfredstillende eller mer intens enn orgasme grunnet klitorisstimulering. De fleste kvinner får ingen utløsning under orgasme og deres klimaks eller kroppslig respons tilsier at orgasmen nytes på samme måte. 

Hvordan gå frem

Det er viktig å slappe av og la kvinnen "leve i nuet". Dette er viktig uansett hva slags orgasme man er på utkikk etter. Kvinnen burde ta et toalettbesøk slik at hun ikke trenger å bekymre seg for om hun egentlig må tisse under akten, eller om dere faktisk er på riktig vei.

Et godt forspill er viktig. For å kunne stimulere g-punktet riktig og godt nok må kvinnen være opphisset. Det er kun da man faktisk kan kjenne g-punktet. Det kjennetegnes ved et ruglete område 3-6 cm inn i skjeden på fremsiden. Et glidemiddel er viktig! Smør det overalt.  

Selve stimuleringen

Når alt er preparert og forspillet har vart lenge nok kan selve jobben starte. Kvinnelig ejakulasjon kan kun forekomme etter ganske så lang tid, så her må man prøve og feile et par ganger. 

Begynn med å stimulere klitoris. Etter dette stikk en eller to fingre inn i skjeden med håndflaten opp. Gjør så en "kom hit"-bevegelse med fingrene mot det ruglete området som er g-punktet. Dette ruglete området svulmer opp fordi det fylles med væske fra Skenes kjertler. Stimuler kvinnen gjerne med kombinasjonen klitoris og g-punkt eller hva som føles best. 

Om det blir slitsomt å bruke hendene kan et sexleketøy være redningen. Det finnes flere typer vibratorer eller dildoer som har en bøyd tupp som skal treffe g-punktet skikkelig. For noen er det langvarig penetrering (inn og ut), som er veien til å squirte. For noen kan det være punktstimuli av selve området til g-punktet. 

Når hun begynner å nærme seg skal hun få følelsen av at hun må tisse. Da er det viktig å minne henne på at det er ikke nødvendigvis urin og at hun bare må "la det gå". Et tips kan være å bruke den ene hånden til å trykke litt på den nedre delen av magen hennes, for å gi et ekstra trykk mot g-punktet. 

Enten så går det eller så går det ikke

Det mest vanlig er at kvinnen oppnår en tørr orgasme før ejakulasjon. Det er derfor viktig å kommunisere underveis. Kanskje for noen må man utelukke stimulering av klitoris helt for å kunne fokusere på det riktige området. Å squirte er ikke noe som kommer naturlig for alle og du skal ikke bli skuffet om dama di ikke greier det. Og hvis hun greide det, så kan du jo gjøre henne en tjeneste å tørke opp etterpå!

 

Kilder: askmen.com, Dr. Rachel Needle, Dr. Melissa Fogel