Hva sier hans favoritt sexstilling om han?

Det finnes mange sexstillinger å velge mellom. Har man en fast partner, blir man fort kjent med arsenalet hans. Men hvilken sexstilling han liker best, kan faktisk si noe om personligheten hans.

Favoritt-stillingen til menn under sex er kanskje den som gir den deiligste orgasmen. Men hvordan han liker å oppnå klimaks kan faktisk si noe om mannens personlighet også. 

Han er øverst 

Tenk missjonær. Det er kanskje romantisk, men ikke så altfor eksotisk. Menn som har dette som sin favoritt-stilling kan ofte være litt usikker, gjerne i den forstand at de ønsker å se partnerens reaksjon og anerkjennelse. De har kanskje ikke helt den store selvsikkerheten med flere ulike sexstillinger på lur. Det kan også være et tegn på ønske om kontroll, da mannen ofte er den største drivkraften i denne stillingen. 

Hun er øverst

Menn som nyter et godt ritt av dama er kanskje ikke så late som man skulle tro. Liker han best å ha henne synlig over seg, kan det fort bety at han er opptatt av å tilfredstille henne. Kvinnen kan styre tempoet og hvor dyp penetreringen skal være. Han er selvsikker nok til å være den underdanige, men er samtidig den dominante i den forstand at han styrer orgasmebølgen hennes med en dyp penetrering og har full kontroll på hva som foregår med det beste setet til forestillingen. 

Doggystyle

Hun er gjerne på alle fire, mens mannen penetrerer bakfra. Dette er en populær sexstilling og en mann som elsker denne posisjonen utforsker sine dyriske instinkter. Han kan også være redd for intimitet og har kanskje ikke de mest romantiske egenskapene. Men det skal i hvertfall ikke stå på hans engasjement! 

Spooning

Dere ligger på siden inntil hverandre. Det er en enkel stilling da man ofte ender opp med å "spoone" når man skal legge seg, eller slappe av sammen i sofaen. Menn som liker denne stillingen er lidenskapelige og er ivrig på å tilfredstille sin partner. Dette er typen som gjerne vil kose før og etter sexen i tillegg. 

Stående

Stående sex kan foregå hvor som helst. I dusjen, på kjøkkenet, i et kott...mulighetene er mange. Liker han denne stillingen best, kan du være sikker på at han har en eventyrlysten side. Han liker tanken på at man gjør noe litt ulovlig med en risiko for å bli tatt på fersken. Han vil ha det så moro som mulig!

 

Kilder: menshealth.com