Hva gjør Womanizer Premium Eco miljøvennlig?

Womanizer Premium Eco er en miljøvennlig Womanizer og et viktig første skritt på reisen til en grønnere fremtid i sexleketøybransjen. Her forklarer vi hva som gjør sexleketøyet grønt!

Miljøvennlig materiale

Womanizer Premium Eco har erstattet 96 % av ABS-plasten med et miljøvennlig alternativ til ren plast. Klitorisstimulatoren er laget av Biolene - en form for bioplast som har egenskaper som ligner på ren ABS-plast, men som krever mindre utvinning og raffinering av fossile drivstoff sammenlignet med fremstillingen av vanlig plast.

119961-Womanizer-Premium-Eco12.jpg

Biolene er 70 % biobasert, noe som betyr at det i stor grad er laget av biomasse. I Womanizer Premium Eco er faktisk store deler av produktet laget av maisstivelse! I tillegg er Biolene biologisk nedbrytbart. Det betyr ikke at sexleketøyet vil kunne brytes ned hjemme hos deg, men at det kan komposteres og brytes ned under kontrollerte industrielle forhold. Fordi produktet er biobasert, vil biomassen danne karbondioksid, vann og biomasse under kompostering og ikke resultere i noen synlig forurensning eller miljøgifter.

Kan demonteres og kildesorteres

Womanizer Premium Eco kan demonteres fullstendig. De ulike delene er ikke limt sammen, men klikkes på og av. Alle delene tas enkelt fra hverandre, slik at hver enkelt del kan kildesorteres. På denne måten kan alle delene gjenvinnes og bli til blant annet ny energi.

119961-Womanizer-Premium-Eco9.jpg

Oppladbart og utskiftbart batteri

Womanizer Premium Eco har et oppladbart og utskiftbart langtidsbatteri. Batteriet kan lades opptil 300 ganger før det må byttes. Det betyr at du kan bruke klitorisstimulatoren så lenge du vil, uten å kjøpe et nytt sexleketøy! 

NB! Bruk kun litiumbatterier til Eco, ikke andre typer batterier.

Womanizer_Eco_demontering_artikkelbilde5.jpg

Vegansk

Du kan være trygg på at Womanizer Premium Eco er vegansk - akkurat som alle de andre produktene i Womanizer-serien. Premium Eco er produsert uten animalske tilsetninger og komponenter!

Emballasje og tilbehør

Det er ikke bare sexleketøyet som er miljøvennlig. Også emballasjen og tilbehøret som følger med Womanizer Premium Eco er laget med miljøet i tankene!

119961-Womanizer-Premium-Eco13.jpg

Emballasjen er laget av papir fra Forest Stewardship Counsil (FSC), som kan gjenvinnes. FSC-papir er gjennvinnbar og økologisk, og emballasjen laget uten plast og lim. Forest Stewardship Counsil er en frivillig organisasjon som jobber for å beskytte verdens skoger, så papiret som brukes til å lage emballasjen er hentet ut under gode forhold! I tillegg er ladekabelen kortere og bruksmanualen tynnere for å spare på ressurser. Og oppbevaringsposen er laget i 100 % bomull. Alt er tenkt på for å minske miljøpåvirkningen!

One Tree Planted

For hver Womanizer Premium Eco som blir solgt, planter Womanizer ett tre ved hjelp av veldedighetsorganisasjonen One Tree Planted. Den frivillige organisasjonen vil gjøre det enkelt for alle som vil verne miljøet ved å plante trær. Så fantastisk! Les mer organisasjonen One Tree Planted her.

Ønsker du deg en miljøvennlig Womanizer? Da finner du Womanizer Premium Eco her!