Hva betyr kroppsspråket hans?

Det er ingen hemmelighet at mange menn er lite flinke til å uttrykke følelser. Om du følger med, kan kroppsspråket hans likevel avsløre hva han tenker.

I følge Cosmopolitan.com kan noen spesifikke handlinger fortelle deg hans innerste ønsker.

Han trekker deg ned på brystet sitt

Denne fyren virker kanskje som en tøff kar, mens han i virkeligheten er ganske myk. Ved å bringe deg nærmere hjertet sitt, avslører han at han er knyttet til deg. I tillegg kan det å holde deg inntil den maskuline brystkassen, vise at han kan beskytte deg. Denne karen tar vare på kvinnen sin, enten det er å henge opp hyller, eller å passe på deg når du er sliten. I sengen tar han også gjerne styringen, og foretrekker stillinger der han har kontroll, som å ta deg bakfra eller misjonærstillingen.

Han liker å ligge bak deg

Dette er en skikkelig bra kosestilling, krøllet sammen med din bak presset mot hans kronjuveler, hendene hans frie til å holde rundt deg. Dette er en mann som liker å være fysisk, som liker å kjenne kroppen din mot sin, og han kan også ha stor sexlyst. Til tross for at denne mannen liker å kose, er han ikke særlig meddelsom om følelsene sine. Han viser heller følelser med sin oppførsel fremfor å prate om det.

Han legger hodet i fanget ditt

Er du av typen som liker pusle for kjæresten din, har du skutt gullfuglen. Menn som liker å ligge slik, har tendens til å være litt krevende i forhold. De ønsker at kjæresten skal få dem til å føle seg bra. Han er også komfortabel med å vise følelser og er veldig følsom. Dette er en fyr som ønsker å gjøre deg lykkelig, han gir deg mye oppmerksomhet og erotikk.

Han legger armen rundt deg

Å legge armen rundt noen er ingen intim handling. Han gjør kun minimum av det som kreves, og han koser når du vil, men ikke noe mer. Likevel skjønner han at det er viktig for deg med tett kontakt, og respekterer ditt behov. Han ønsker gjerne å tilfredsstille deg, også i sengen. Hvis du forteller ham hva du liker, gjør han som du vil.

Kilde: Cosmopolitan.com