Har sexlivet dabbet av? | Kondomeriet

Har sexlivet dabbet av?

Har dere vært sammen en stund? Kanskje er ikke sexlivet der det engang var...Men ikke fortvil! Det er mange små tiltak man kan gjøre for å snu tilværelsen.

Romantiske øyeblikk er ikke bare forbeholdt høytider som jul og Valentine's Day.  Sett fokus på romantikk i hverdagen, og plei forholdet.

De små tingene

Det er ofte de små tingene som gjør størst utslag. Tenk over hva partner setter pris på. Det kan være noe så enkelt som blomster midt i ukedagene når hun eller han minst venter det, eller å overraske med favorittmiddagen på en alminnelig tirsdag. Det trenger ikke å være helg for å gjøre noe ekstra hyggelig.

Sett av tid

Har dere barn kan det også være en ide å sette av en dag i uken hvor det bare er dere to. Send barna til besteforeldrene, og kos dere med en bedre middag. Legg fra dere telefonene, og fokuser på hverandre. Pass på at det ikke alltid er samme dag i uken, så unngår dere at det blir rutine.

Vær leken!

En god latter forlenger livet. Et tips for å holde på romantikken er å aldri slutte å leke sammen. Finn på barnslige og tullete ting som dere begge setter pris på. Et forslag er å spille klespoker og se hvem som ender opp naken først!

Massasje

I en hetisk hverdag kan det komme godt med å stresse ned med en god massasje! Smør partner inn med en deilig massasjeolje, og masser partneren fra topp til tå. Varmen som massasjen fremkaller får spente muskler til å slappe av og den økte blodsirkulasjonen bringer med seg næring og oksygen til vevet og bidrar til å fjerne avfallsstoffer fra kroppen. En god massasje kan også være et pirrende forspill.

Kyss

Kyssing er en flott måte å vise kjærlighet på. Et kyss ved kjøkkenbenken når dere lager mat, eller et liten stopp i gangen om morgenen kan holde spenningen oppe gjennom dagen.
Kyssing kan også spille en viktig del av forspillet. Kyss partneren din oppover hele kroppen og bruk lipglosser for en vibrerende effekt som gjør opplevelsen enda mer pirrende!

Sexleketøy?

Å krydre med sexleketøy er kanskje ikke den verste idéen. Her er det rom for å utforske noe nytt sammen, som gir dere begge glede. Få en mer intens orgasme og ja, kanskje dette er hele nøkkelen til et bedre sexliv? For henne kan en klitorisvibrator utgjør den store forskjellen. For han kan en penisring eller en diskré onanihylse til forspillet være med på å tenne han enda mer!