Gode vibrasjoner for lekne par

Mange par har fantastisk bra sex gjennom hele livet uten å introdusere erotiske leketøy inn på soverommet, mens andre igjen trenger et lite puff. For mange jenter er et vibrerende sexleketøy det de trenger for å komme over den ”siste kneika” for orgasmens skyld.

Nye gleder med sexleketøy

La oss utfordre to av mytene rundt sexleketøy:

Myte 1: En vibrator er fin å ha om du er singel, men skal legges pent bort om du får deg fast partner.

Myte 2: Sexleketøy er kun er for for de som trenger det. Mange kaller dem hjelpemidler, og det er forsåvidt riktig. Men det kan være så mye mer!

Akkurat som leker til barn eksisterer sexleketøy for at man kan putte litt fantasi til leken. Par som er åpne for å prøve erotiske leker oppdager helt nye gleder. De kan eksperimentere, pirre hverandre og oppdage andre høyder av seksuell tilfredsstillelse. Om du er litt nysgjerrig på hva slags sexleketøy som passer for dere får du herved noen tips som er verdt å prøve ut.

Klitorisvibratorer 

De fleste jenter trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme under samleiet. Hva med å anskaffe en vibrator han kan sette på fingeren? På den måten tar den lite plass og blir en naturlig del av sexen. En liten klitorisvibrator er en kjekk rekvisitt som begge kan nyte godt av, ettersom den kan brukes til å pirre alle kroppens erogene soner både for menn og kvinne. 

Vibrerende penisringer og truser

Dette er tøyelige ringer som festes ved roten av penis når den er stiv. Med penisringer som har en klitorisstimulator som enten vibrerer eller pulserer, har man mye å leke med. En slik kan gi henne mer nytelse under penetreringen, og dere har begge hendene frie til å leke og kose andre steder... Om dere leter etter litt mer spenning i hverdagen (eller om du liker å ta kontrollen) kan du jo gi henne en vibrerende stringtruse. Vibrasjonen ligger mot klitoris og blir kontrollert ved hjelp av en trådløs håndkontroll - som partneren selvfølgelig styrer. Trusen kan jo for eksempel brukes når hun er på shopping; om du mener hun bruker for lang tid i kosmetikk-avdelingen skrur du på vibrasjonen... Hun vil garantert betale det hun skal ha og komme kjapt ut til deg igjen, med et lurt smil om munnen. Prøv den også når dere er på restaurant sammen og nyter en bedre middag. Det er liten tvil om hva som vil skje når dere kommer hjem! 

En påspennbar vibrator er også et morsomt sexleketøy

Påspennbare vibratorer har forskjellige fasonger og funksjoner, men typen ”sommerfugl” er den mest populære. Den stroppes på, sitter på plass og gir henne sensasjonelle rytmer på klitoris. Slike vibratorer kan gjøre ”kjedelige” stillinger mye mer interessante for henne.

Er du skikkelig tom for ideer? 

Eller trenger dere bare litt ekstra for å bryte rutinene? Hvorfor ikke introdusere et erotisk spill?  Det finnes sexy kortspill, terninger som viser hvilke stillinger man skal ta i bruk og ikke minst spennende brettspill. På disse er det om å gjøre å komme først i mål, om enn ikke på den ”vanlige måten”. De fleste som har spilt disse mener at de ikke får spilt helt ferdig. Rett og slett fordi man får så mange gode tips og triks at man ikke har lyst til å slutte med det man holder på med... Lystspillet er et veldig godt valg, med dette spillet man også leke med tanken på å ha sex med flere. Her kan nemlig 2-6 personer spille sammen!

En erotisk stillingsbok 

Det kan være hyggelig sengelektyre... Legg vekk DaVinci koden og les noe som er litt mer dampende! Bla gjerne i boken sammen, kanskje dere finner en ny stilling dere har lyst til å prøve ut? Eller hva med å lage deres egen stillingsbok? Tenk ut nye ”øvelser”, prøv de ut i praksis, tegn de ned i boken og gi de terningskast!

Husk å ha en god massasjeolje og et glatt glidemiddel lett tilgjengelig!