Gode vibrasjoner for begge | Kondomeriet

Gode vibrasjoner for begge

Mange par har fantastisk bra sex gjennom hele livet uten å introdusere erotiske leketøy inn på soverommet, mens andre igjen trenger et lite puff. Her en en guide til store og små hjelpemidler som setter lysten i brann!

Vi skal nå utfordre to av mytene rundt sexleketøy. Den første; en vibrator er fin å ha om du er singel, men skal legges pent bort om du får deg fast partner.  Den andre; er at sexleker er kun for de som trenger det. Mange kaller de hjelpemidler, og det er forsåvidt riktig. Men det kan være så mye mer!

Akkurat som leker til barn eksisterer sexleketøy for at man kan putte litt fantasi til leken. Par som er åpne for å prøve erotiske leker oppdager helt nye gleder. De kan eksperimentere, tirre hverandre og oppdage andre høyder av seksuell tilfredsstillelse. Om du er litt nysgjerrig på hva slags leker som passer for dere får du herved noen tips som er verdt å prøve ut.

Vibrerende penisringer og truser

Dette er tøyelige ringer som festes ved roten av penis når den er stiv. Med en klitoris stimulator som enten vibrerer eller pulserer har man mye å leke med. En slik kan gi henne mer nytelse under penetreringen, og dere har begge hendene frie til å leke og kose andre steder... Om dere leter etter litt mer spenning i hverdagen (eller om du liker å ta kontrollen) kan du jo gi henne en vibrerende g-string. En klitorisvibrator man kan legge inne i trusen som blir kontrollert ved hjelp av en trådløs håndkontroll (som du selvfølgelig styrer). Trusen kan jo f.eks brukes
når hun er på shopping. Om du mener hun bruker for lang tid i kosmetikkavdelingen skrur du på vibrasjonen... Jeg kan love deg at hun betaler det hun skal ha og kommer kjapt ut til deg igjen. (På katteføtter og med et lurt smil om munnen...)

En påspennbar vibrator er også en morsom leke.

De fleste jenter trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme under samleiet. Hva med å anskaffe en vibrator du kan sette på fingeren? På den måten tar den lite plass og blir en naturlig del av sexen. Hello Touch fra JimmyJane vil gi fingrene dine en magisk "touch".

Eller, så kan du anskaffe en av de som festes rundt hoftene, slik at hendene er frie til andre ting. De har forskjellige fasonger og funksjoner, men typen ”sommerfugl” er den mest populære. Den stroppes på, sitter på plass og gir henne sensasjonelle rytmer på klitoris. Slike vibratorer kan gjøre ”kjedelige” stillinger mye mer interessante for henne. En We-Vibe Sync er også et vibrerende sexleketøy som garantert er verdt å prøve ut. Den holder seg fast av seg selv over klitoris og inne i skjeden og gir deilige vibrasjoner. Mannen føler denne vibrasjonen når han penetrerer henne. 

Er du skikkelig tom for ideer?

Eller trenger dere bare litt ekstra for å bryte rutinene? Hvorfor ikke introdusere et erotisk spill?  Det finnes sexy kortspill, terninger som viser hvilke stillinger man skal ta i bruk og ikke minst spennende brettspill. Ofte blir man ikke ferdig med spillet fordi man blir opphengt i det deilige man holder på med...

Sjekk ut spillene her. 

En erotisk stillingsbok

Dette kan være hyggelig sengelektyre. Legg vekk DaVinci koden og les noe som er litt mer dampende! Bla gjerne i boken sammen, kanskje dere finner en ny stilling dere har lyst til å prøve ut? Eller hva med å lage deres egen stillingsbok? Tenk ut nye ”øvelser”, prøv de ut i praksis, tegn de ned i boken og gi de terningskast! Sjekk ut boka Sex fra Ah til Åh!

Og du? Husk å ha en god massasjeolje og et glatt glidemiddel lett tilgjengelig! Sjekk ut tilbehøret vårt her. God fornøyelse!!