Glidemiddel – derfor bør alle ha minst ett i nattbordskuffen

4 gode grunner til hvorfor vi mener glidemiddel bør være et fast inventar i hvert hjem!

Hvis du er blant dem som tror at glidemiddel kun skal brukes for å forebygge eller forhindre et problem, må du tro om igjen! Ja, glidemiddel er et hjelpemiddel som kan forebygge og beskytte mot friksjonsskader – men det er også et undervurdert tilskudd til sengekosen, både alene og sammen med partner.

Det finnes flere gode grunner til å ha et glidemiddel liggende i nattbordskuffen. Her har du fire av dem.

1. Glidemiddel er undervurdert

Noe så lite som et par dråper glidemiddel, kan gjøre underverker under forspillet, samleiet eller ved bruk av leketøy. Glidemiddel gjør rett og slett god sex enda bedre! Onaneringen på egen hånd vil også føles enda deiligere. Om du er blant dem som ikke bruker glidemiddel når du onanerer, fordi du tenker at det ikke er nødvendig, er det på tide å gi det et forsøk. Du kan takke oss senere...

Skaff deg: Populære glidemidler fra Pjur til -20%

2. Glidemiddel kan hjelpe mot plager

Når kroppen selv, av en eller annen grunn, ikke produserer nok glidemiddel, også kalt lubrikasjon, er glidemiddel et fantastisk hjelpemiddel. Det tilfører fukt på intime områder, uten å forstyrre egenproduksjonen av glid. Å tilføre litt ekstra glid under sengekosen kan hjelpe mot irriterte slimhinner og tørrhet i skjeden. Glidemiddel kan også beskytte skjedens slimhinner eller anus mot friksjonsskader som kan oppstå. Særlig ved analsex er det viktig å bruke glidemiddel. I anus produseres det nemlig ingen naturlig fukt eller glid, så her er det bare å smøre tykt på! På den måten vil analleken gå som smurt... 

Se alle glidemidler fra Pjur, også til analbruk.

3. Det finnes noe for en hver anledning

Det finnes i hovedsak tre ulike varianter av glidemiddel: Vannbasert, silikonbasert og hybridglid. De har alle sine ulike egenskaper og passer til ulike ting. Vannbasert glid er for eksempel å foretrekke fremfor silikonglid når du skal bruke sexleketøy, mens silikonglid er helt perfekt å bruke i dusjen eller ved analsex fordi glideeffekten varer lengre. Hybridglidet er både basert på vann og silikon. Det er tykt som vannbasert glid, klisser ikke og holder nesten like lenge som et silikonbasert glid. Glidemidler kan også ha ulike tilleggsfunksjoner. Noen er varmende, andre er kjølende – og noen har til og med orgasmefremkallende effekt! 

121130_Pjur_Infinity_vannbasert_glidemiddel2.jpg

Uansett hva du liker, om det er vaginalt samleie, analsex, dusjsex, eller om du for eksempel er fan av oralsex, finnes det altså et glidemiddel til nærmest enhver anledning – og enhver smak.

4. ... Og smak

Apropos smak. Et glidemiddel kan være med på å krydre sexlivet. Blant annet er det med på å gjøre oralsexen med en partner enda deiligere. Ikke bare for den som mottar, men også for den som gir. Det finnes nemlig glidemiddel med smak. Velg selv om du ønsker at partneren skal smake jordbær, sukkerspinn eller mintsjokolade. Du finner garantert et glid som faller i smak.

Du finner alle våre ulike glidemidler her.