Går det lang tid mellom hver gang?

Slapp av, du er ikke alene. Statistikk viser at en av fire par har sex én gang i uken, mens bare 15 prosent tar seg tid til tre runder i høyet i uka.

Er dere ikke i nærheten av èn gang i uken kan det være grunn til å plukke opp et par tips. Den engelske sexskribenten Tracey Cox påpeker nemlig at seksuelle problemer ofte ikke har med sex å gjøre, men med tid. Dere må rett og slett sette av tid til sex akkurat som med trening eller å spise. Et forhold trenger nemlig sex.

En time i uka

Alt dere trenger å gjrøre er å sette av tid til seksuell aktivitet minst to ganger per uke. Og dette trenger slett ikke være de lange øktene heller. Ti minutter er alt som er nødvendig, i følge eksperten. Hun foreslår to ganger i uken med ti minuttersøkter og aller helst en tredje, litt lengre sex på 30-45 minutter. Gjett om det gjør underverker for forholdet!

Dobbel gevinst

En annen, ikke ubetydelig fordel, er at jo mer sex dere har, desto flere orgasmer oppnår dere. Det er på grunn av at den kjemiske forbindelsen mellom hjernecellene oppstår raskere fordi impulsene reiser langs en godt opptråkket løype. Så tråkk i vei.

Ta med noe spennede inn i forholdet

Å kjøpe et nytt sexleketøy er ikke bare pirrende under sex og hjelper dere nå deilige orgasmer. Men selve handlingen å kjøpe inn noe nytt til denne stunden mellom dere, gjør det hele mer spennende! Dere gir sexen mellom dere mer verdi av å bruke penger eller tid på å planlegge og glede seg til det.

Kilde: Supersex, Tracey Cox.