Franske dager

Vi hyller våren med franske dager! I den forbindelse har vi gleden av å lansere den franske produktserien YESforLOV. Dette er en eksklusiv, sofistikert serie som inviterer til romantikk, flørting og herlige intime stunder. 

Franske fristelser

YESforLOV-serien består av luksuriøse produkter som har sin inspirasjon fra kosmetikkbransjen. I serien inngår blant annet av deilige massasjeoljer, kroppspudder som gir kroppen både sommerlig glød og smak, intimspray - som er sommerens «must-have», glidemiddel og mye mer. Dette er produkter som selges både i parfymerier og erotiske butikker i utvalgte land i Europa. 

For alle intime stunder

Produsenten selv sier at YESforLOV-prosjektet er krevende, morsomt, nødvendig og morsomt. De ønsker å endre måten vi oppfatter seksualitet på. Målet deres er å ha en langvarig, positiv innvirkning på de mest private og dyrebare delen av folks liv, men samtidig respektere det som gjør hvert individ unik. YESforLOV-serien ble til for å forbedre dine seksuelle og romantiske opplevelser, ditt velbehag og din kreativitet. Dette er en stilfull kolleksjon av produkter som tar vare på huden, kroppen og ikke minst nytelsen, og som kan brukes før, under og etter, og i alle erotiske og intime tilfeller.  

Si ja til kjærligheten

Alle produktene kommer i flott, luksuriøs forpakning, og innholdet svarer til utseendet. Nytelse er et svært privat spørsmål, og svaret er «JA». Start hver dag med en hyllest til deg selv og din kropp, og ta vare på kroppen helt fra du kommer ut av dusjen om morgenen til du glir inn i sengen om kvelden. 

Nyt en fransk-inspirert vår, og krydre dagene med herlige dufter, pirrende tilbehør og erotisk lek. Kombiner dine favoritter i serien, og krydre samtidig hverdagen med noen nye strømper, truser med fransk åpning og kanskje et spennende leketøy. 


Si ja til kjærligheten… I dag!