Fotballenka

Er typen oppslukt i fotball-EM? Her er åtte gode råd til hvordan du kan kose deg ekstra godt alene!

Typen har planlagt guttekveld på guttekveld for å være helt sikker på at han ikke går glipp av noe under årets fotball-EM. Han har kjøpt inn favorittølet og gleder seg som en unge. Du er såklart også invitert til å være vitne til denne store begivenheten, men du har kanskje noe annet i tankene? Lyst på noe litt mer pirrende. Kondomeriet gir deg åtte råd til hvor du kan kose deg på din måte, med hva og hvordan. Lag ditt eget heiabrøl!

Åtte deilige tips:

  1. Lag en avslappende stemning på soverommet. Tenn lys og skru på DIN favorittmusikk. Smør på litt av Kondomeriets orgasmekrem og kjenn at du blir opphisset. Ta i bruk en Womanizer  eller en annen klitorisvibrator og gå inn i din egen verden av nytelse. 
  2. Ta et bad! Fyll opp karet med skum og tenn et massasjelys som gir en deilig duft. Bruk en vanntett vibrator fra Jimmy Jane og la ingen forstyrre deg. 
  3. Dårlig tid? Ta med Mr. Rabbit på vaskerommet. Orgasme + nyvaskede klær = effektiv og ikke minst riktig bruk av tid! 
  4. Er du ikke hjemme, pass på å ha med deg en liten klitorisvibrator i veska. Kan brukes i bilen eller andre private(eller spennende) steder du måtte komme over. 
  5. Dra til en profesjonell massør og kjenn roen innta kroppen din. Avslutt seansen hjemme med en massasjestav
  6. Er været varmt, inviter venninene dine på en penisformet is eller kake. Setter deg og venninene dine garantert i godt humør! 
  7. Er du av den dristige typen? Hva med å prøve en vaginapumpe? Den vil gjøre deg enda mer følsom og opphisset.
  8. Fotballkampen kan ikke vare for evig. Gjør klart soverommet med et kit fra Fifty shades of Grey, og invitér partneren inn i deres nye hule...