Folkets Nettfavoritt 2018

Er vi din favoritt? Da bør du stemme på oss i kåringen av Folkets Nettfavoritt 2018!

Vinn fantastiske premier

Du kan vinne opptil kr 10 000,- ved å legge igjen din stemme!

Posten og Bring kårer i disse dager Folkets nettfavoritt. I fjor var vi i teten fordi dere var så snille og stemte oss frem. I år ønsker vi at du skal hjelpe oss å nå helt til topps. Som takk for at du stemmer på din favoritt kan du vinne et gavekort på hele 10 000 kroner. Vi håper selvsagt du gir din stemme til Kondomeriet fordi du syns vi krydrer hverdagen din, og at du er fornøyd med nettbutikken vår.

Vinn også en gavepakke til 5000,-

Vi ønsker å gjøre ekstra stas på de som stemmer på Kondomeriet, og trekker derfor i tillegg ut en vinner som får en gavepakke til en verdi av hele 5000 kroner. Alt du trenger å gjøre for å vinne gavepakken er å ta et skjermbilde når du stemmer på oss. Send oss dette bildet sammen med navn og adresse til konkurranse@kondomeriet.no. I emnefeltet må du skrive "Nettfavoritt 2018". I tillegg til hovedpremien, trekker vi også ut 20 stykker som får en liten overraskelse fra oss.

Du kan stemme fra 1. februar til og med 1. mars 2018. 

Her kan du stemme på oss! 

Netthandelsprisene 

Posten Bring ønsker å synliggjøre det store mangfoldet av både nystartede og veletablerte nettbutikker i Norge. Med netthandelsprisene setter Bring fokus på det store mangfoldet av både nystartede og veletablerte nettbutikker i Norge, og hedrer de beste av de beste. 

Folkets Nettfavoritt ble kåret for første gang i 2013, og i fjor stemte 82 000 nordmenn på sin favorittnettbutikk, og over 1400 nettbutikker var nominert til konkurransen.

Prisene deles opp i to kategorier: Folkets Nettfavoritt Store Bedrifter og Folkets Nettfavoritt SMB. Alle norske nettbutikker som får en stemme i kampanjen, er kvalifisert til de øvrige Netthandelsprisene som kåres av en jury på netthandelskonferansen LOAD i september

De ti nettbutikkene som får flest stemmer i hver kategori, blir testet av et uavhengig brukerpanel. Den nettbutikken som sanker flest stemmer i sin kategori i løpet av kampanjen, og kommer best ut av testen, blir kåret til Folkets Nettfavoritt 2018. Folkets stemmer teller 60 % og testen 40 %.