Verdens mest solgte sexleketøy for menn

Med over 16 millioner solgte på verdensbasis, er Fleshlight verdens mest solgte sexleketøy for menn. – Det finnes noe for alle preferanser, forteller Kondomeriets produktekspert.

I Kondomeriets butikk i Karl Johan i Oslo er det særlig én utstillingsvegg som mannfolket ikke klarer å la vær å stoppe ved når de har kommet innenfor døren. I hyllene står det esker med bilder av lettkledde kvinner, i ulike fasonger og med ulike hudfarger. Og inne i eskene finner man sexleketøyet som omtales som verdens mest solgte for menn – Fleshlight.

Sexolog Thomas J. Winther kan fortelle at mange menn er svært visuelle i måten de tennes på. Det tror han er en viktig årsak til at Fleshlight er blitt så populær.

Artikkel-fleshlight-1.png

Knapp-1.png

– Mange menn blir overrasket over hvor ekte det føles

Fleshlight er en type håndholdt vagina som mannen kan onanere med. Sexleketøyet har en klassisk og diskré beholder, som er formet som en lommelykt. På innsiden gjemmer det seg en realistisk vagina, med en indre kanal som har stimulerende riller og nupper.

DSC05353.jpg

– Fleshlight kommer i mange ulike varianter, så i denne serien finnes det noe for alle, forteller Stine, produktekspert i Kondomeriet.

Det som gjør Fleshlight unik fra lignende produkter på markedet, er deres realistiske materiale og muligheten til å selv kunne justere vakuumet som oppstår.

Artikkel-fleshlight-4.png

– Vi har fått tilbakemeldinger om at hylsen vil føles trangere om man skrur justeringen helt igjen, og om man skrur den litt opp, vil den kjennes mer naturtro ut.

knapp-4.png

VG-Fleshlight-stemningsbilde.jpg

 

Kondomeriets mest solgte Fleshlight

Flere av vaginaene i Fleshlight-serien er tilknyttet forskjellige pornostjerner, men det finnes også nøytrale varianter, som Kondomeriets egne Fleshlight: Mer Lyst Fristende Fleshlight.

Dette sexleketøyet ligger på bestselgerlisten hos Kondomeriet og er blitt en stor orgasmefavoritt blant menn.

DSC05325.jpg

Vaginaen er laget i det samme realistiske materialet som resten av Fleshlight-sortimentet og har spennende riller og stimulerende tekstur på innsiden.

– Den kommer i den kjente lommelyktformen i sort, så utvendig er nok Fristende Fleshlight en av de mer diskre typene, noe mange foretrekker, forteller produkteksperten.

DSC08800-redigert.jpg

Sexolog: – Positivt med sexleketøy

Kondomeriets produktekspert kan fortelle at det ikke finnes én typisk Fleshlight-kunde.

– Vi har menn i alle aldre som ønsker å ta onaneringen til nye høyder med Fleshlight. Dette gjelder både single og menn i parforhold, sier hun.

Ifølge sexolog Thomas J. Winther kan det å få litt drahjelp av et sexleketøy bare være positivt.

Artikkel-fleshlight-7.png

blobid1.pngArtikkel-fleshlight-9.png