Flauser under dyna

De fleste har vel en eller annen gang ønsket å forsvinne i et hull i madrassen etter en liten flause på soverommet. Men er det egentlig noe å bli flau over? 

Ta det med et smil

Det er så mye som kan være flaut, men som vi egentlig bare burde ta helt med ro. Dummer du deg ut, le det bort og kos videre. Enten det er ufrivillige promper, kjønnshår i munnen, klokker som hekter seg fast i kroppshår, ufrivillig lugging, raping eller uteglemt barbering med påfølgende frittvoksende busk, er det neppe verdens undergang. Sæd i øyet er litt ubehagelig, men mest komisk.

Det er selvsagt aldri festlig å våkne dagen derpå med "pandalook", altså maskara og eyeliner alle andre steder rundt øynene enn på vippene. Særlig hvis drømmeprinsen ligger ved siden av og kikker på deg. Du kan også selvsagt angre hvis du i tillegg dagen før følte deg superlur da du tenkte at stor, stygg truse motvirker trangen til å bli med potensielle drømmeprinser hjem på overnatting. Det skjedde likevel, og der ligger du altså med en lekker fyr - i bestemorstrusen din... Sexy er vel heller ikke følelsen man har hvis man klarer å snuble i egne truser fordi synet av egen tildels utrente kropp medførte et øyeblikks ubalanse.

Det som derimot snur situasjonen og gjør deg sexy, menn som kvinner, er om du ikke tar deg selv så høytidelig og kan le av situasjonen. Ved å ha en avslappet og positiv holdning til din egen kropp, utstråler du en egen tiltrekningskraft.  

Sex skal være litt møkkete

Realiteten man også må huske på er at sex lukter, bråker, er svett og til tider svært lite flatterende. Har du aldri gjort noe i sengen som har gjort deg det minste flau, er det mulig du har stor sjanse til å bli nominert i klassen for ”verdens kjedeligste sexpartner”. Gullmedaljen i konkurransen for de beste elskerne, kan derfor gjerne gå til den lattermilde kandidaten med pandalook, sæd i øyet og kjønnshår i munnviken.

Kilde: "Supersex" av Tracey Cox