Flauser fra første gang man har sex!

Veldig mange ganger blir ikke "første gang" akkurat så idyllisk som man planlegger den. Men det blir mange morsomme historier av det! Her er noen gullkorn fra noen som har opplevd sitt første møte med sex.

Rekord i sex-stillinger

"Min første gang var definitivt merkelig. Fyren jeg var med sa hele tiden "hvordan kjennes det, din skitne hore" og "fortelle meg hvor mye du har lyst på meg". Han dro meg inn i minst 30 forskjellige stillinger også, det kjentes som jeg var på en pilatestime! Da vi endelig var ferdig ville jeg gi han en klem, men klarte uheldigvis å svinge armen for fort, og endte med å slå han på penis. Det gjorde veldig vondt for han, og jeg var skikkelig flau. Jeg kan i det minste le av det hele nå."
- Emily, 21

Vår første gang

"Kjæresten min og jeg bestemte oss for å gjøre det etter å ha snakket om å gjøre den første gangen vår helt spesiell. Etter at vi hadde hatt sex smiler jeg og sier " jeg kan nesten ikke tro at jeg ikke er jomfru lengre", og da freaker han ut! Det viste seg at han trodde at vi snakket om VÅR første gang sammen, ikke den første gangen. Han spurte flere ganger om det hadde gjort vondt, og om jeg var i orden, som ble litt i det meste laget når han spurte gjentatte ganger. Han endte opp med å bli den emosjonelle, ikke jeg! "
– Jessie, 24

Feil hull...

"Min første kjæreste og jeg var begge jomfru. Han prøvde å bruke fingeren der nede, men endte med å stikke fingeren i feil hull! Det varte i cirka 2 sekunder før jeg braste ut i latter, han var helt forskremt. Når jeg tenker på det nå holder jeg på å le meg igjel."
– Ashley, 25

Jeg er klar!

"Jeg beholdt jomfrudommen til etter videregående, og min første gang var definitivt ikke den orgasmiske opplevelsen som jeg ventet på. Min overivrige kjæreste og jeg endte opp med å gjøre det etter en heftig klinerunde med mye hender. Jeg fortalte han at jeg var klar. Hans svar? "Jeg er allerede inni deg." OOOOPS!"
Chelsea, 27

Høylytt avslutning

"Da kjæresten min og jeg bestemte oss for å gå hele veien hadde vi roser, levende lys og alt det der. Han sa ikke et pip under hele akten, så jeg tenkte at han ikke var helt med på det. Til slutt kom det noen helt ville lyder fra ham, det hørtes slik ut:  "gaaah-guh-guh-guh!" Det var orgasmen hans! Jeg lo så vanvittig at jeg ikke klarte å avslutte."
– Tracy, 19

Oversatt av Beate K. for Kondomeriet AS

Kilde: cosmopolitan.com