Fem sexerfaringer alle par burde ha

Disse fem oppgavene vil garantert heve sexlivet, og ikke minst forholdet, opp til nye høyder.

Ta tilbake spenningen i sexlivet deres. Det er helt opp til deg hvordan du vil at sexen din skal være. Rolig og romantisk, vilt og pirrende eller kanskje klarer du å følge dine innerste fantasier? Mennesker er forskjellige individer som har ulike tenningsmønstre. Men det finnes små ting man kan gjøre som begge partene i et forhold kan dra nytte av sammen. Her gir vi dere 5 oppgaver for å sette ekstra fokus på det erotiske.

Finn opp deres ”egen” stilling

Hvis dere tør å improvisere, viser det at dere er såpass trygge på hverandre at dere tør å eksperimentere. Dere kommer til å føle dere som seksuelle pionerer og få litt ekstra selvtillit i sengen. Det hevder forfatter Susan Crain Bakos på nettstedet menshealth.com. Oppdraget er å finne nye variasjoner av gamle slagere, helt til dere finner den ultimate stillingen for dere.

Innfør en ny ”sex-dag”

Hvis dere setter av en hel dag til erotisk aktivitet, vil dere oppleve det som spennende og opphissende. I stedet for å klage på planlagt sex, vil dere gå rundt med forventninger til dagen hele måneden, mener samlivsterapeut Michele Weiner-Davis. Oppgaven er å sette av en hel dag i helgen, hver måned, til å dyrke hverandre og kjærligheten.

Gjør plass og reserver tid for sex

Viktige hendelser i samlivet, som å kjøpe leilighet eller planlegge en omfattende ferie, kan ta fokuset bort fra sexlivet. Oppgaven er å fortelle hva du har tenkt til å gjøre med partneren din når dere endelig har fått kjøpt huset, eller når dere har installert dere på feriestedet. Spennende forventninger bygger seg opp.

Ta en sexpause

Noen ganger kan sex bli litt programforpliktet og forutsigbart, så dere trenger å få bygget opp litt seksuell spenning. Oppgaven er å planlegge en sex-fri uke (ingen oralsex eller beføling heller). Etter syv plagsomme dager vil nok stemningen stå i taket igjen.

Få til en kjappis når dere er på fest

Å snike seg vekk i tjue minutter på en fest kan gi ekstra piff til et litt kjedelig sexliv. Når dere tenker tilbake på hva dere gjorde, kan hjertene deres banke i lang tid etterpå. Oppgaven er å ta tak i hverandre på neste fest, og snike dere unna. Husk glidemiddel, eller at han slikker først.