Feil kvinner gjør i forhold

Å være i et forhold eller å være gift er ikke alltid en dans på roser. Gjør du noen av disse feilene i ditt partnerskap?

Du er på feil spor hvis du....

1) Bytter ut Marilyn med Mamma
Å bli mor kan ta pusten fra de fleste. Konstant underskudd på søvn, monsterklesvask og hylende barn gir ikke mye sexlyst. Men morsrollen bør slett ikke føre deg inn i sølibat. Det du må gjøre, er å forvandle deg til den sexy baben du var før, så snart du får mannen din på tomannshånd. For deg selv, for forholdet og for familien sin del er det viktig at du prøver, for glade foreldre gir glade barn.

2) Du gir ingen respons i sengen
Hvis du blir liggende der som en sekk når dere har sex er du heldig hvis elskeren din kommer tilbake gang på gang. Rør på deg, kom med lyder, gi instruksjoner. Vær ivrig etter å tilfredsstille og til å bli tilfredsstilt.

3) Du glemmer å forbli feminin
Uansett om du legger på deg litt, og begynner å se litt sliten ut med årene, er det ingen grunn til å glemme utseendet. En ting er hvis du aldri har vært spesielt feminin, men var du i utgangspunktet det, bør du ta vare på den du var. Husk at du heller ikke trenger å utdype deg om alle dine kroppslige funskjoner og hygieniske tiltak, som barbering, toalettbesøk, mensen etc. Det er ikke spesielt søtt. Prøv også å trene litt, så beholder du både humør, energi og fasong i rimelig bra forfatning.

4) Du er ukomfortabel med kroppen din
Tykk eller tynn, liten eller stor spiller ikke så stor rolle for mannen, så lenge du er stolt av deg selv og kroppen din, og viser det. Gå rundt naken, ha sex med lyset på, ikke gjem deg bort. Syns du det er vanskelig så ta det gradvis og gjør ting som gir deg selvtillig. Begynn med det du kan!

5) Du snakker stygt om andre kvinner
Å snakke stygt om andre kvinner til ham får deg til å virke usikker, og det er ikke særlig attraktivt. Fokuser heller på å holde oppmerksomheten hans på deg.

Kilde: foxnews.com