Faker du orgasmer? Slutt med det!

Du er ikke alene om å holde nattlige forestillinger under dyna. Ny forskning viser at nesten alle kvinner har gjort det.

Det hele begynte kanskje med en forelskelse? Følelsene bruste i blodet – alt var så bra at det ikke gjorde noe om sexen var dårlig.

For å ikke lage noe styr, eller såre partneren din, faket du en orgasme. Og så en til. Et halvt år senere er du lei av å leke pornostjerne, men hvordan slutte? 

Nesten alle har gjort det

Ifølge en britisk undersøkelse, har de fleste kvinner faktisk faket en orgasme i løpet av sitt liv. Det er likevel én holdning som avgjør hvor stor sannsynligheten er for gjentagelse; feminisme.

De med et mer tradisjonelt syn på kjønnsroller, var også mer tilbøyelig til å lure partneren, for å innfri forventninger. De som så på seg selv som feminister, jukset ikke med orgasmen i like stor grad. Studien intervjuet 463 heterofile, britiske kvinner med en gjennomsnittsalder på 38 år, og ble publisert i Archives of Sexual Behaviour.

Snakk om det

Kvinner fortjener også orgasme under samleie, på lik linje med menn. Men det er ikke dermed sagt at det er menn som skal “gi det” til kvinner. Kvinner må selv sørge for å finne ut hva de trenger i senga og kommunisere dette tydelig.

Ved å late som om du kommer, for å ende et ligg, ender du heller opp med å forsterke akkurat den atferden i senga som ikke tilfredsstiller deg –og kanskje heller ikke fremtidige partneren til den personen? Det er synd for alle.

Å fortelle partneren at du har faket orgasmer i et halvt års tid, er ikke lett. Men fordelene er mange. Først og fremst at du slipper å lyve. I tillegg har dere mulighet til å snakke åpent om sexlivet deres. Det kan være ubehagelig i begynnelsen, men det må til for at dere begge skal oppnå et tilfredsstillende sexliv.  

Klitorismassasje – ta saken i egne hender

Heterofile menn får orgasme 95 prosent av gangene de har sex, mens heterofile kvinner får orgasme bare 65 prosent av tiden. Lesbiske kvinner får derimot orgasme 86 % av gangene, ifølge en stor undersøkelse fra USA (2017).

Det er dermed ikke noe som tilsier at ikke kvinner kan oppnå orgasme oftere, og bli mer fornøyd med sexlivet! Her er det ofte en enkel ting som har blitt glemt: Klitoris. 

De fleste kvinner trenger klitorisstimuli under samleie for å oppnå orgasme, og det er veldig enkelt å massere sin egen klitoris under akten. Mannen syns garantert at det er sexy å se på, og du kan gi deg selv en orgasme. 

Blir du sliten i fingrene eller trenger mer stimuli, kan du bruke en klitorisvibrator.

Vips, så kommer du også. På ekte.