Dobbel moro med dobbel dildo?

Du har kanskje sett disse spennende gummi-penisene på nettet eller i en erotisk film og lurt på hva de kan brukes til?

Svaret er at det er ganske mye. Denne typen dildo er ofte lengre enn vanlige dildoer, nettopp for at den skal få helt nye bruksområder. Materialet gjør dem svært tøyelige, slik at du kan bøye den i den retningen du ønsker, enten mot klitoris eller motsatt vei.

Allsidig bruk

Disse dobbel-dildoene brukes av både heterofile og homofile, par og enslige. Hvis en kvinne bruker denne alene, er den ment å penetrere både vagina og anus. Eller den ene enden kan brukes til å stimulere klitoris mens den andre befinner seg i vagina.

Doble dildoer er dessuten perfekte for lesbiske par som ønsker å penetreres samtidig. En måte å gjøre det på er at begge sitter på sengen mot hverandre og putter en ende hver inn i vagina. Så finner dere rytmen. For noen er det best å ta et tak i dildoen samtidig, mens andre liker best at den ene parten styrer dildoens takt og bevegelser. Dette kan være litt vanskelig i begynnelsen, men øvelse gjør mester. Ta det hele med litt humor, så går det bedre.

Heterofile par kan også ha mye gøy med en dobbel dildo, bare fantasien setter grenser. Eksperimenter med hverandres kropper om begge har lyst, og oppdag nye sider ved seksuallivet.

Behandle den riktig

Husk at hvis en dildo brukes i anus, må den vaskes godt før den puttes i vagina, ellers kan bakterier komme inn i skjeden og du kan risikere infeksjon. En vibratorrens er perfekt for å holde på god hygiene. De fleste doble dildoene på markedet er laget i gummi, og må derfor oppbevares for seg selv. Om den kommer i kontakt med andre produkter av gummi så vil de smelte sammen. 

Finn dobbel-dildo her!

Kilde: articledashboard.com, Kondomeriet.no.