Dette sexleketøyet garanterer orgasme

Nå vil alle ha en “Womanizer”. Sexleketøyet gir kvinner både sterkere og raskere orgasmer, ifølge produsenten.

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, mange har derfor fått øynene opp for å bruke sexleketøy sammen med kjæresten og under alenekosen, for å raskere nå de himmelske orgasmene. Ifølge butikkansatt Sandra Boine (31), er det spesielt ett sexleketøy som får kvinner til å troppe opp i hopetall på Kondomeriet i Karl Johans gate.

– Mange henvender seg direkte til oss og spør om Womanizer. De har enten sett Womanizer på God Morgen Norge, eller fått det anbefalt av venninner.

Flere og raske orgasmer

Sexleketøybransjen har for lengst flyttet opp av kjelleren. På Kondomeriet som ligger midt i Oslo sin travleste handlegate, kan man skimte rader av sexleketøy i alle farger og fasonger.

–  “Womanizer” kan minne om en vibrator, men stimulerer i stedet alle 8000 nervetrådene i klitoris ved hjelp av pulserende trykkbølger. Det gir en annen følelse, og gjør det enklere for mange å oppnå klimaks, sier Boine, mens hun peker på det røde munnstykket som skal ligge rundt klitoris.

Ifølge en undersøkelse gjort av Womanizer selv, fikk 52 prosent av deltakerne orgasme på under ett minutt. Samtlige av deltakerne fikk orgasme på under 5 minutter. 76 prosent av deltakerne fikk en “eksepsjonelt sterk orgasme”.

–  Hvis kundene er usikre på om de skal kjøpe en Womanizer, bruker jeg å tipse dem om å gå innom nettsiden vår for å lese kundeanmeldelser. Jeg har mer enn én gang opplevd at kundene snur i døren på vei ut, etter de har kommet seg på nett og lest hva andre kunder skriver.

Womanizer er det første sexleketøyet på markedet som gjør det mulig å stimulere klitoris hos kvinner uten direkte kontakt, noe som gjør at man unngår overstimulering. Det blir enkelt å fortsette etter første orgasme, og mange opplever å få sine første multiorgasmer.

–  Det kan ta litt tid før man knekker koden med Womanizer, siden den er så annerledes, men når man først gjør det, kan man oftest komme igjen og igjen, forklarer Boine.

Kondomeriet har orgasmegaranti på alle sine vibrerende produkter. Får du ikke orgasme, får du et nytt produkt innen 30 dager, men ifølge Boine er det ytterst få som har benyttet seg av garantien på Womanizer i løpet av de to årene hun har jobbet i butikken.

Lydløs nytelse

Womanizer Premium er den nyeste modellen fra de tyske produsentene bak det kjente varemerket. Den skiller seg ut fra sine forgjengere med en rekke nye funksjoner og programmer. Boine sier at det er spesielt én ting som overrasker kundene.

– At den er er lydløs! Premium kommer med en “touch-funksjon”, som gjør at den pauser automatisk når den ikke er i nærheten av huden.

Med den nye Womanizer Premium kan du altså bytte stilling i fred og ro, uten å sjeneres av lyden fra sexleketøyet. I tillegg sparer du strøm, sånn at du ikke trenger å lade den så ofte.

– Mange blir forstyrret av støyen fra sexleketøy, eller kanskje de bor i kollektiv og vil ha aktiviteten for seg selv. Premium lager kun litt lyd når den er i kontakt med huden, og det er minimalt.

Boine anbefaler at man bruker vannbasert glidemiddel sammen med Womanizer, for en enda bedre opplevelse.

–  Hvis man har lyst på en enda mer pirrende orgasme, kan man blande inn en liten dråpe orgasmekrem i glidemiddelet.

Hun anbefaler også å ta med seg en g-punktstav hvis man savner penetrasjon.

– For mange er dette den ultimate kombinasjonen som vil gjøre orgasmen umulig å holde tilbake.

Womanizer har vært på Kondomeriets bestselgerliste helt siden lanseringen av den første modellen i 2015. I dag finnes det flere modeller med ulike funksjoner.

Du finner de her.

 

Kilder: Kondomeriet.no, Womanizer.com (https://www.womanizer-wholesale.com/assets/womanizer/test.pdf)