Dette må du ha i nattbordskuffen - Student

Her er de beste tipsene til hvilke sexleketøy du burde ha i nattbordskuffen din, til en grei pris.

For han:

Onanihylse: Digg Onanihylse er et superdeilig sexleketøy som tar runkingen til neste nivå. Onanihylsen er laget i et tøyelig materiale for å stimulere helt ned til roten av penis! Bruk glidemiddel på innsiden. Pris; 99 kr.Du finner den her. 

Penisring: En penisring kan være fint enten man har sex med en partner eller alene. Den gir et økt trykk i penis og du blir mer sensitiv. Triggende penisringer er enkel i bruk og får jobben gjort. Pris; 99 kr. Du finner den her.

Glidemiddel: Alle menn burde ha et vannbasert glidemiddel liggende. Det gjør alt mye enklere og deiligere. Luksus Aloe Vera glidemiddel har et nøytralt utseende og en god pris for 100 ml. Pris; 129 kr. Du finner den her.

For henne:

Minivibrator: For den kvinnelige studenten kan en minivibrator som kan brukes i skjeden og mot klitoris være aktuelt. En liten vibrator tar heller ikke for mye plass. Mer Lyst Leken minivibrator er fin å se på og holder høy kvalitet for penga. Pris; 299 kr. Du finner den her.

Womanizer: Sexleketøyet Womanizer er norske kvinners favoritt, og selv om det ikke er det billigste av sexleketøy er prisen på nyheten Womanizer Starlet overkommelig. Dette er et underverk du kanskje vil investere i? Pris; 699 kr. Du finner de her.

Glidemiddel: Et glidemiddel er et must! Og et vannbasert kan være lurt i kombinasjon med sexleketøy. Glidemiddel fra JO kommer med forskjellige dufter, som en hver kvinne kan like. Pris fra; 79 kr. Du finner de her.

For par:

Klitorisvibrator: En liten bullet er perfekt når man er to. Hun får den ekstra klitorisstimuleringen kvinner trenger, og han kan bli pirret på perineum, penishodet og testikler. Fifty Shades Aim to Please er kraftig og enkel. Pris; 199 kr. Du finner den her.

Vibrerende penisring: En vibrerende penisring føles godt for begge. Ereksjonen blir hardere og dere deler vibrasjonen mellom dere, og mot hennes klitoris. Mojo Bateau vibrerende penisring er stilig, vanntett og tøyelig – til en god pris. Pris; 199 kr. Du finner den her.

Orgasmekrem: En orgasmekrem er pirrende for dere begge. Det øker blodsirkulasjonen og gir kraftigere orgasmer. Kondomeriets egen orgasmekrem er kundefavoritt. Pris; 199 kr.Du finner den her.