Dette må du ha i nattbordskuffen -Småbarnsforeldre

Småbarnsforeldre har godt av å pirre lysten med sexleketøy i en hektisk periode med lite energi. Her er tipsene til hva dere skal fylle opp nattbordskuffen deres med!

Mann og kvinne:

Klitorisvibrator: En klitorisvibrator er hendig da de fleste kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme. Ikke slit ut fingre og tunge om man kan enkelt bruke en vibrator i farta! We-Vibe Touch er en deilig klitorisvibrator med dype vibrasjoner, som også er stillegående. Ingen barn i naborommet vil høre denne! Du finner den her.

Onaniegg: Et onaniegg er en gjennomsiktig og diskré onanihylse, gjerne med pirrende riller på innsiden som pakkes inn i en eggeformet beholder. Denne er perfekt for å gi han det lille ekstra under forspillet som lar han glemme dagens fjas og mas. Du finner Tenga onaniegg her og Mer Lyst Digg onanihylse her.

Glidemiddel: Vi kommer ikke unna viktigheten med et glidemiddel. Er man stresset, eller sliten etter en lang dag kan det hende at lysten ikke er på topp. Et glidemiddel kan virke pirrende og gi en glatt følelse, slik at dere ikke trenger å stresse om det naturlige sekretet i skjeden bruker tid på å komme frem. Se hele vårt utvalg av glidemiddel her.

Mann og mann:

Prostatavibrator: Vanlig analsex er vel så godt, men i en hektisk hverdag der man kanskje ender opp med å "jage" orgasmen når man først er i gang, kan en prostatavibrator være tingen. Denne typen sexleketøy treffer p-punktet i anus godt og stimulerer med vibrasjoner. Du finner vårt utvalg av prostatavibratorer her.

Dobbelsidig onanihylse: En diskré onanihylse som dere kan nyte sammen er midt i blinken. Tom of Finlands versjon med vibrasjon finner du her.

Analglidemiddel: Et analglidemiddel er ofte drøyere i bruk enn andre glid for å konstant holde på fuktigheten. Dette er viktig under analsex da det ikke finnes naturlig fukt der bak. Finn ditt neste analglidemiddel her.

Kvinne og kvinne:

Strapon: En strapon er en dildo/vibrator festet på et hoftebelte. Dette lar dere fylle hverandre opp vaginalt uten å måtte bruke hender. Genialt! Se vårt utvalg av strapons her.

Womanizer: Womanizeren har reddet mange kvinner i orgasmenød. Den kommer også i ulike varianter og størrelser, men alle gjør det samme. Stimulerer alle nervetrådene i klitoris med himmelske trykkbølger! Finn din neste Womanizer her.

Orgasmekrem: En krem som gir sterkere orgasmer, sa du? Ja, det finnes! En orgasmekrem inneholder ofte virkestoffet L'arginin som øker blodsirkulasjonen i området det kommer i kontakt med. Dette gjør at dere blir mer sensitiv og mottakelig for stimulering, samtidig som det gir kraftigere orgasmer. Se våre orgasmekremer her.