Dette er sexleketøyene vi ville ha i 2017

Nordmenn har blitt modigere og er mer aktive for å få et bedre sexliv. Dette preger trendene gjennom 2017 også...

Det norske folk er mer lekne

De siste årene har nordmenn krøpet mer ut av skallene, og blitt mer lekne. Utvalget av sexleketøy for par, single, menn og kvinner har økt drastisk, og har utviklet seg i takt med etterspørselen. Sex har blitt et mer åpent tema, og flere tør å gå til innkjøp av sexleketøy og tilbehør som kan gi større nytelse og mer lek. Dette har absolutt preget trendene i året som har gått.

Fortsatt gira på frekkere sex

Nordmenn er fortsatt gira på bondage og det har absolutt blitt mer stuerent med sexleketøy av den litt frekkere varianten. Håndjern, kilefjær og blindfold selges over disk som varmt hvetebrød. Hvertfall ikke langt ifra! I februar i 2018 kommer den siste Fifty Shades-filmen, så vi er temmelig sikre på sexleketøykolleksjonen fra filmen vil fyke ut av butikken like fort som de foregående årene. Faktisk har interessen rundt produktene holdt seg ganske høy hele året. I 2017 var tre av topp fem sexleketøy som ble solgt, fra merket Fifty Shades. 

Analsex interesserer nordmenn mer og mer. Mange av de mest klikkede sakene i 2017 var artikler eller produkter relatert til analsex. I 2017 lanserte Kondomeriet sin egen serie "Mer Lyst", og analproduktet Snerten analplugg er det nest mest solgte i serien!

Design og teknologi

Utviklingen skjer raskt og vi elsker høyteknologiske leketøy, gjerne de som kan styres med en app, har tastelås så de ikke slår seg på når du er på reisefot, og minne så de husker hvilke programmer du liker best.

For kvinner har såkalte trusevibratorer gjort et stort inntog i 2017. Mye takket være at de gjerne har sett noe liknende på film. En trusevibrator kan brukes utendørs og stimulerer klitoris. Vibratoren styres gjerne av partneren. Det kan virke som nordmenn er sultne på mer spenning! 

Finn en trusevibrator her!

For menn begynner utvalget også å utvikle seg i rivende tempo. Masturbatorene skal være mer selvgående, vibrerende, roterende og selvlubrikerende! Det skal altså være mer nytelse og mindre jobb. 

Ta en titt på denne sugemaskinen!

App-styrte vibratorer

We-Vibe var tidlig ute, og har i dag flere varianter av den populære parvibratoren sin. Disse kan kontrolleres både med fjernkontroll og en app. I stedet for at par nå sitter med hver sin telefon uten å kommunisere, kan de nå knyttes sammen nettopp via telefonen. Å kunne bruke teknologien på denne måten gir par nye måter å utforske på, og ikke minst er dette perfekt for avstandsforhold eller forhold hvor den ene parten er mye ute på reise. 

Sexleketøy med telekommunikasjon er en het trend som ikke ser ut til å gå av moten. Ellers har menn for alvor oppdaget penisringen, og dermed har også utvalget blitt enormt stort. En vibrerende penisring er en god start for par som vil prøve et sexleketøy sammen for første gang. 

Sjekk vårt utvalg av penisringer her!

Helt naturlig

Hånd i hånd med utviklingen av teknologi og design finner man også trenden med å gå "back to basic". Naturtro dildoer og vibratorer er fortsatt svært populære sexleketøy, kanskje spesielt blant kvinner og menn som ønsker å bruke en dildo eller vibrator sammen med partneren. Strap-on blir også mer populært, også i form av "pegging" som er når en kvinne bruker en strap-on på en mannlig partner. 

Sjekk ut våre natutro dildoer her!

Ikke redd for å ta ansvar for egen nytelse

Vi opplever at at det har blitt mer status å ta ansvar for sin egen nytelse og eget sexliv. Gjerne spesielt de som er single. De er ikke lenger flaue over at de ønsker seg et godt sexliv – med eller uten en partner. Single jenter er heller ikke redde for å snakke med hverandre om nye produkter venninnene «bare må ha». Et godt eksempel på dette er sexleketøyet Womanizer, som vi ofte får tilbakemelding fra kjøpere om at de har fått tips fra venninner. 

 

Vi håper et av målene dine for 2018 
er å få et enda bedre sexliv,
og vi håper å bidra til å gi deg
inspirasjonen og rådene du trenger!