Derfor burde du ha et lakklaken!

Unngå vått eller klissete sengetøy med lakklaken! Trenger du mer overbevisning? Les videre!

Alle har vært der en eller annen gang, sengetøyet er klissete etter massasjeolje og glidemiddel – og i det dere helst vil legge dere må dere skifte å sengen. Glem alt det, skaff dere lakklaken istedenfor!

Lakklaken er trolig det mest undervurderte sextilbehøret som finns. Med et lakklaken på sengen kan dere leke i vei uten å tenke på å ødelegge dyre sengetøy. Fest lakenet på sengen, smør dere inn og gjør dere klar for en het aften!

Skli rundt

Lakklaken er ikke bare praktisk, det kan også være spennende! Ta på lakenet på sengen, smør dere inn i olje og start massasjen. Hvis dere ønsker en mer våt opplevelse så ta på enda mer olje og skli rundt mens dere har sex!

Matsex

Med lakklaken blir matsex lekende lett! Finn frem krem, sjokoladesaus og jordbær. Dere trenger ikke tenke på at kremen sklir ned på sengen, og dere står fritt til å nyte hverandre. 

Rengjøring

Lakklakenet vaskes enkelt ved å legge det i vaskemaskinen på maks 40 grader, sammen med en liten dose vaskemiddel for å løse opp oljen.

Sommerfest med en vri..?

Skal du arrangere sommerfest for jente- og guttegjengen og dere har konkurranse på planen? Legg ut lakklaken på plenen, finn fram bikinien, smør dere inn olje og konkurrer om hvem som sklir lengst!

 

Du finner vårt utvalg av lakklaken her!