Denne gir norske kvinner multiorgasme | Kondomeriet

Denne gir norske kvinner multiorgasme

“Womanizer” har revolusjonert sexlivet til kvinner verden over. Den unike stimuleringen gjør det enkelt å oppnå både én, to og tre orgasmer etter hverandre.

Womanizer kan minne om en vibrator, men stimulerer i stedet alle 8000 nervetrådene i en kvinnes klitoris ved hjelp av pulserende trykkbølger. Womanizer gir deg faktisk orgasme uten berøring eller vibrasjon mot klitoris, og mange får sine aller første multiorgasmer med Womanizer. Nylig lot Kondomeriet åtte norske kvinner i alderen 20-55 få prøve den splitter nye Womanizer Premium, for å komme med sin dom.

– På et tidspunkt måtte jeg jobbe for å ikke få orgasme for fort, da jeg ønsket å teste ut produktet skikkelig. Ved en annen anledning hadde jeg ikke like god tid, da var det ingen problem å få orgasme veldig raskt. Den stimulerer på en unik måte som gjorde orgasmen virkelig intens og lang, sier Stine (30 år) fra Akershus, som testet Womanizer Premium for Kondomeriet.

Lettere å få multiorgasmer

Womanizer vil ikke etterlate deg overstimulert på samme måte som en vanlig vibrator. Silikonhetten på munnstykket plasseres rundt den følsomme klitorisen, og selve klitorishodet mottar dermed ingen berøring, noe som gjør at man unngår å bli oversensitiv. For mange blir det overraskende enkelt å få orgasme, og det blir også lettere å fortsette etter første klimaks. Før du vet ordet av det kommer orgasmene som perler på en snor, ifølge Martine (21) fra Bergen.

– Jeg har alltid vært veldig fornøyd med en helt ”vanlig” vibrator og syns det har gitt utrolige orgasmer, men med denne blir orgasmene enda kraftigere og mer fantastisk enn noen gang før, og denne kan få meg til å komme igjen og igjen, sier Martine.

Multiorgasmer er når du får flere orgasmer etter hverandre, med alt fra ett minutts mellomrom til 10 minutter, og er noe de aller fleste kvinner er i stand til å oppnå med litt øvelse. Serieorgasme er når den ene orgasmen avløser den andre i en rekke orgasmer. Med Womanizer er begge deler mulig!

– Selv har jeg kunne oppnå flere orgasmer med få minutters mellomrom, nettopp fordi det ikke er en vibrator som er i fysisk kontakt med en overfølsom klitoris, men lydbølger som treffer. Her kan man starte på'n igjen på de laveste nivåene, og bygge seg opp mot en ny orgasme. Noe jeg aldri har klart med den tradisjonelle vibratoren som har direkte kontakt, sier Gunn (28)

 

I sine egne tester spurte Womanizer 50 kvinner mellom 20 og 60 år om de fikk flere orgasmer. 73 prosent av de spurte fikk multiorgasmer. Kathy (24) fra Helgelandskysten var en av de norske testpersonene som opplevde å få multiorgasme for aller første gang, og gikk fra å være negativt innstilt til sexleketøy, til å virkelig elske det.

– At et så lekkert snerten leketøy skulle gi meg mer glede med egentid og få meg til å oppleve nye typer orgasmer, er veldig gøy! Denne leken er noe jeg garantert tar med meg på ferier, hytteturer osv. fremover!

Et sexleketøy for framtiden

Womanizer premium er den nyeste modellen fra de tyske produsentene bak det kjente varemerket. Den skiller seg ut fra sine forgjengere med en rekke nye funksjoner og programmer, samt et mer ergonomisk design, basert på tilbakemeldinger fra flere tusen kvinner. 

–Det er veldig praktisk at den kommer med en "touch funksjon", selv om den er på, begynner den ikke å «vibrere» før den er i kontakt med huden. Det er veldig fint når man er med en partner og man plutselig har lyst til å legge fra seg womanizeren for å gjøre noe annet med partneren. Da slipper den å ligge å vibrere ved siden av og vi slipper å fomle med å skru den av, skriver Kaia på 33 år fra Oslo.

Tove (52) sliter til daglig med muskel- og leddsmerter, og har tidligere erfart at vanlige vibratorer har vært tunge og vanskelig å bruke, Womanizer Premium derimot gjorde jobben enkel.

– Formen på produktet gjorde at den lå godt i hånden og var superenkel å bruke. Bare å legge på plass og holde den der. Trengte ikke å røre på en finger eller bruke press, skriver hun.

Du finner hele sortimentet av Womanizer her. 

Nye funksjoner:

  • 12 nye programmer: Mykere i starten, hardere på max.

  • Touch-funksjon: Womanizer pauser automatisk når den ikke er i kontakt med huden. Det gjør at den bråker mindre og sparer strøm.

  • Autopilot: 3 ulike autopilot-program. Spennende rekkefølger pirrer deg til orgasme.

  • Design: Ergonomisk designet basert på tilbakemeldinger fra flere tusen kvinner. I tilegg har den blitt slankere, og passer enda bedre å bruke sammen med en partner.