Dårlige unnskyldninger for å unngå sex

En gammel myte er at mannen alltid vil ha sex, og at kvinner bruker dårlige unnskyldninger for å slippe. Uavhengig av kjønn, er det likevel tre unnskyldninger som er så dårlige at de fortjener en plass på topp tre listen over dårlige unnskyldninger for ikke å ha sex. Kommer du med en av disse, fortjener du ikke å bli tatt alvorlig.

Vær ærlig om sexlysten

Det er en ærlig sak å ikke ha lyst, men en dårlig unnskyldning er mer enn en avvisning; den er nesten en fornærmelse. Bruker dere ofte disse eller andre unnskyldninger for å ikke ha sex, er det kanskje på tide å ta en prat om forholdet deres. Er dere slitne, er det kanskje noe dere kan gjøre for å bli mer opplagt. Alternativt kan dere forsøke å ha sex på andre tidspunkter av døgnet, hvis det er det som skal til for å få dere i gang igjen.

Unnskyldning nummer én:

”Jeg har en viktig dag på jobben i morgen og trenger å hvile”.

En orgasme ville i så måte vært perfekt. Det å nå klimaks gjør at kroppen slapper ekstra bra av etterpå, og løser opp spenninger. Her er det ugler i mosen.

Unnskyldning nummer to:

”La oss vente til helgen når vi har mer tid”.

Sex trenger ikke ta mer enn ti minutter, alt etter hva dere gjør ut av det. Litt glidekrem, og dere er i gang. Noen ganger er det bedre å kaste seg ut i det enn å utsette til det er for sent. Grip sjansen når den byr seg, det er sunt for forholdet deres.

Unnskyldning nummer tre:

”Beklager kjære, men jeg har så vondt i hodet”.

Verdens mest utbrukte unnskyldning. I noen tilfeller er det nok sant at hodepinen er så kraftig at man ikke engang orker å røre en finger, men har dere forsøkt sex som kur mot hodepine? Sex løser opp spenninger, og spenninger er i mange tilfeller årsaken til hodepine. Hvis hodepinenen er reell, vel å merke. 

Kilde: Cosmopolitan.com