Bøyd, tykk eller liten penis? Ingen problem!

Her kommer svaret fra kvinner om hva de egentlig tenker om penisen din!

En manns penis kan være ufattelig viktig for ham. Derfor finner de ofte feil hos seg selv, som at den er for liten, den er bøyd, den har for mye blodårer, den har for lite blodårer og hva er nå greia med en omskjært penis? Her har herremagasinet Mens Health samlet kvinners meninger om penisen din. Henger utseende og funksjonalitet sammen? 

Alle har særegenheter

Dr. Brian Steixner, direktør ved Institute for Men’s Health i Jersey Urology Group, hevder at det ikke finnes noe som heter den perfekte penis. Alle har noe som gjør den til nettopp din penis. 

- Jeg ser flere peniser daglig i mitt arbeidet og de har alle sine egne særegenheter. Enten det er rare farger, nupper eller ujevnheter i huden. Alle variasjonene i de såkaldte "feilene" som kan forekomme er helt normale, forteller Steixner. 

Hva du tenker kan være merkelig eller ser på som negativt med din penis, kan faktisk fremkalle motsatt reaksjon hos det motsatte kjønn. 

For liten

Er du redd for at junior er i det minste laget, kan du trøste deg med to ting; den ene er at det vil være enklere å få til analsex. Den andre tingen er at damene syns det er mer behagelig å utføre oralsex på deg. 

- Jeg elsker analsex, men jeg gjør det bare med menn som har litt mindre peniser. Det er mer behagelig. Å skulle gi en blowjob til noen med normal størrelse eller stor penis kan være vondt for nakken, kjeven og leppene. Men jeg kan gå ned på en med mindre penis så lenge som det kreves uten problemer, deler Michele (37).

For tykk

Har du et skikkelig kjøttstykke av en penis, kan det ved første øyekast være skremmende for dama. Men om dere koser dere med et ordentlig forspill, kan en tykk penis være akkurat det som skal til for å gi henne deilig, vaginal nytelse på grunn av et økt trykk mot skjedeveggen. Amy (34) forklarer det slik:

- Første gangen jeg så penisen til kjæresten min tenkte jeg; den er tykk som en flaske! Den kommer aldri til å passe...men når vi først fikk det til, kan jeg innrømme at jeg aldri har opplevd noe deiligere. 

En penis med vinkel

Har du en penis som er lettere bøyd mot én side? Du er ikke alene og det er i hvertfall ikke et problem! Det gir deg muligheter til å ha det litt gøy med å finne en stilling som passer for deg og din partner, og en bøyd penis vil klare å stimulere g-punktet til kvinnen bedre også. 

Merk at om du føler ubehag når penisen blir stiv, samtidig som den er bøyd kan det hende du har noe som heter Peyronies sykdom og du burde oppsøke en lege for å få bukt med problemet. 

Bedre med forhud?

Noen omskjærer sin penis fordi de har lyst, noen gjør det fordi de muligens hadde en for trang forhud, mens andre igjen gjør det som en del av sin kultur. Hvis vi skal tro damene, så syns de ofte at sex kan være enklere å ha med å gjøre hvis forhuden fortsatt er tilstedet. Sexterapeut og sexolog Chris Donaghue, forteller at forhuden hjelper penis gli inn og ut av skjeden og hjelper til med å holde på den naturlige lubrikasjonen. En omskjært penis kan skape mer friksjon som igjen kan være ubehagelig for kvinnen. 

- Med omskjærte menn trengte jeg mye glidemiddel. Men med kjæresten min som ikke er omskjært trengte jeg ikke noe i det hele tatt. Jeg får faktisk bare orgasme vaginalt når jeg har sex med menn som ikke er omskjært, forteller Joanna (42). 

Hun deler videre at det virker som forhuden gjør mannen mindre sensitiv, som lar han holde på lengre når de har sex. Sexterapeuten Chris Donaghue, forteller at masturbasjon blir enklere for menn som ikke er omskjært fordi forhuden fungerer som en lubrikasjon. Dette kan gjøre forspill og spontanlek med partner enklere. 

Kilde: menshealth.com