Blondiner har det faktisk mer gøy! | Kondomeriet

Blondiner har det faktisk mer gøy!

Ønsker du mer moro i livet, ser det ut til at å farge håret blondt vil gjøre susen...

Det gamle slagordet ”blondes have more fun” får nå oppbakking av vitenskap.
Forskere ved Nottingham Trent University har nemlig funnet en forbindelse mellom seksuell aktivitet og hårfarge. Studien viser at kvinner som farger håret blondt er mer seksuelt aktive enn sine musegrå medsøstre. Forsker Dr. Mark Sergeant og hans kollegaer hevder at blonde kvinner har mer selvtillit og at de derfor tar oftere initiativet til sex.

Gjelder alle blondiner

Hårfarging er svært vanlig, og gjør at håret ser mer glansfullt og spennende ut, i tillegg til å kunne endre folks utseendet totalt. I vrimmelen av fargevalg, er det imidlertid de lyse variantene som slår best ut på skalaen over selvtillit og tiltrekningskraft på det andre kjønn, viser undersøkelsen.

Etter å ha studert 205 kvinner i alderen 25 til 66 år, fant man ut at over halvparten av kvinnene i studien, farget håret sitt for å bli lagt merke til av fremmede, venner og kollegaer.

Gjør det bedre på flere arenaer

Kvinner som farget håret blondt oppga i større grad enn de som ikke farget håret at de ikke hadde problemer med å ta opp krav om lønnsforhøyelse på jobb, fremsette klager, eller be noen ut på stevnemøte. Både selvtillit og humør var bedre, i tillegg til at de følte seg mer attraktive og seksuelt tiltrekkende. Mye av grunnen til den økte selvtilliten blant de eldre kvinnene, var at de følte seg yngre etter å ha dekket sine grå hår.

Kilde: themedguru.com