Blå baller? | Kondomeriet

Blå baller?

Har du noen gang hørt en mann klage over smerter eller ubehag i ballene om han har vært opphisset lenge uten å få utløsning? Dette er faktisk reelt, men er det egentlig farlig?

Når en mann har vært seksuelt opphisset over en lengre periode uten å få noe form for utløsning kan et ubehag eller lett smerte oppstå i testiklene hans. Når menn er tent fylles penisen med blod for å få reisning. Men ballene blir også fylt med blod og svulmer opp. Om han ikke tømmer seg kan dette presset til slutt bli uutholdelig! På engelsk kalles dette populært for "blue balls", mest sannsynlig grunnet følelsen av å være øm og ha vondt som ved et blåmerke. 

Men er det egentlig farlig?

Ifølge Dr. James Kashanian fra New York-Presbyterian Hospital Cornell så finnes det ingen fare bundet opp mot denne type smerte i testiklene. Det vil ikke skape noen varige mén eller ødelegge noe men det betyr ikke at ubehaget ikke er der! 

Selve følelsen kan gå fra å være så mildt som en prikkete følelse i pungen til å føle at man har blitt sparket i ballene. Men det er altså ikke reell fare her og denne følelsen vil gå over ved at mannen får utløsning eller ved å vente til det roer seg ned. 

Ikke la deg lure

Mange menn kan bruke dette som en unnskylding til å fullføre ved sex. Men nå vet du at om man ønsker å ombestemme seg i siste liten så er det ingen fare! Og er du mann og leser dette; Kondomeriet har mange flotte vaginaer og masturbatorer som er superenkle å bruke for å lette på følelsen!

Sjekk utvalget her!  Eller hva med den populære Fleshlight? 

Kilder: Kondomeriet, Cosmopolitan.com