Bedre sexliv med Fifty Shades

Fenomenet Fifty Shades har utfordret nordmenns holdninger til sexleketøy og fantasier. Det kan se ut som flere og flere kaster ut en livbøyle til sexlivet sitt!

Bøkene og filmene i Fifty Shades-serien har fått mye oppmerksomhet siden de kom ut, og det kan se ut som populariteten stiger for hver nye film. Serien har satt sine spor og spesielt nordmenn har virkelig latt seg inspirere. Selv om det oftest er frekke sexleketøy og bondageartikler som brukes i Fifty Shades-filmene, så kan denne legitimiseringen av "hjelpemidler" kanskje bidra til å heve terskelen for å kjøpe et sexleketøy i det hele tatt. Man kan si at hele skalaen blir forskøvet i en mer vågal retning.

Nordmenn blir inspirert til å spille ut sine fantasier

Utvalget av frekkere sexleketøy har vokst hos Kondomeriet i takt med etterspørselen. Produktene som tidligere var å finne bakerst i lokalet er nå blant de mest etterspurte. Det er tydelig at nordmenn har blitt inspirert av Fifty Shades, og ønsker å fortsette leken hjemme på eget soverom. Det handler ikke nødvendigvis om dominans og bondage, men at den erotiske fortellingen setter fantasien i gang.

I 2017 kom to representanter fra den britiske sexleketøyprodusenten Lovehoney, som står bak alle sexleketøyene fra merket Fifty Shades, til Norge. Ilona og Neal kom for å være med Kondomeriet på premieren på Fifty Shades Darker. Ilona Laboviciute fra Lovehoney sier:

- Det er inspirerende å høre hvor bra Fifty Shades og den nye sexleketøy-kolleksjonen gjør det i Norge. Norge er et spennende marked og det virker som nordmenn er store fans av Fifty Shades. Et bevis på dette er hvordan hele Fifty Shades-konseptet har åpnet dørene for frekkere sexleketøy. Vi elsker å jobbe med Kondomeriet og Norge er et fantastisk sted å besøke.

Å eie et sexleketøy blir vanligere

I følge en undersøkelse fra 2016 gjort for Kondomeriet mener over halvparten av oss her til lands at det er viktig å gjøre det man kan for at sexlivet skal være på topp. For å opprettholde et godt og sunt sexliv kan det virke som at det er sexleketøy som er middelet vi tyr til. Halparten av oss tror at bruken av sexleketøy vil gi dem et bedre sexliv. Blant de som allerede har sexleketøy fra før mente hele 3 av 4 av sexleketøy gjorde sexlivet deres bedre. 

Gjelder alle type sexleketøy

I Kondomeriet har vi erfart at kunder ofte kjøper sexleketøy fordi de ønsker å gjøre det gode enda bedre. Det handler om å verdsette det man har og pleie intimiteten og utforske! Spill på lag med din egen seksualitet ved å ta i bruk sexleketøy tilpasset deg og din lyst.

Fifty Shades har vist oss hvordan man kan slippe fantasiene løs på sin egen kreative måte. Fenomenet "ufarliggjør" noe som før var forbeholdt spesielt interesserte. Kanskje den lille klitorisvibratoren eller lommavaginaen ikke er så drøyt likevel? Dette er kun midler som skal hjelpe og pirre deg med å nå et deilig mål; nemlig et bedre sexliv!

Kilde: Innsiktsundersøkelse 2016