Avstandsforhold: Dette kan redde sexlivet

Slik kan dere bevare intimiteten i avstandsforholdet.

Lite er kjipere enn å måtte si farvel til partneren din når du er i et avstandsforhold. Du begynner å telle dager til neste gang dere skal møtes, men kanskje vet dere ikke engang når det skjer. Veldig ofte blir sexlivet satt litt på pause til man ser hverandre igjen.

Men slik behøver det ikke å være. Det finnes flere ting som kan bidra til å bevare sexgnisten i et avstandsforhold og som tillater dere å være intime – selv om dere er langt fra hverandre.

Erotisk kommunikasjon

Kommunikasjon er viktig i et parforhold, og kanskje særlig når man ikke sees hver dag, hver uke eller hver måned. Vel så viktig er den rette typen kommunikasjon. I denne sammenheng snakker vi selvfølgelig om en erotisk form, nemlig dirty talk. Det kan utøves på flere ulike måter, som for eksempel:

Sexting: Å sende partneren en liten melding, kan ha stor effekt – om meldingen har rett innhold. Erotiske meldinger vil la deg tenne partneren, uten å være fysisk tilstede. Du vil også garantert komme i rett humør, mens du lar fantasien bestemme hva du skal skrive. La partneren få lese hva du forestiller deg at h*n gjør med deg eller hva du gleder deg til dere skal gjøre sammen. Dette vil utvilsomt få partneren til å sitre av lyst og skape forventninger til neste gang dere møtes...

sexting forslag1.jpg

Om du trenger inspirasjon til hva du skal si eller skrive, har vi samlet 40 forslag.

Telefonsex: Dere snakker sannsynligvis en del i telefonen allerede. Hva med å løfte praten et par hakk? La partneren høre hvor mye du savner h*n gjennom å initiere til telefonsex. Dette vil kanskje føles enda mer intimt enn sexting da man her får mulighet til å høre hverandre pust bli tyngre underveis i praten... Her vil du få en umiddelbar respons på det du sier, og det kan føre til mye deilig nytelse!

Snapchat: Denne plattformen gir deg en gyllen mulighet til å sende et småfrekt bilde og la partneren få en liten smakebit av hva h*n kan forvente når dere sees igjen. Kanskje har du kjøpt et nytt, sexy undertøy som du ikke klarer å vente med å vise til partneren?

FaceTime: Om dere begynner å bli litt varme i trøyen, kan dere ta den erotiske sengepraten på FaceTime. Her får dere mulighet til å være intime, selv om dere ikke befinner dere i samme rom. Ikke bare får dere mulighet til å høre hverandres stønn og pust, men dere får faktisk se hva partneren gjør med seg selv når h*n tenker på deg. Dette vil utvilsomt bidra til å øke tilliten innad i paret og å gi dere begge et herlig klimaks – om dere tør å gi dere hen til øyeblikket.

Om du ønsker å initiere partneren til erotisk lek (særlig på Snapchat eller FaceTime) kan det være lurt å forsikre seg om at partneren er alene, slik at h*n ikke åpner en sensuell video eller et privat bilde av deg foran kolleger, venner eller familie.

Det kan godt hende det vil oppleves litt skummelt, kleint eller komisk i starten. Men øvelse gjør mester, og det er absolutt verdt et (par) forsøk.

Les også: Dirty talk – slik blir du ekspert

Appstyrte sexleketøy

Det finnes flere sexleketøy som er laget med dere som er i avstandsforhold i tankene. Vi snakker selvfølgelig om sexleketøy som kan fjernstyres, over lange avstander, via en app.

Tinder_mobil_dame.jpg

Hva med å overraske kjæresten på den gamle måten? Send en pakke i posten med et sexleketøy som du kan styre fra avstand. Legg ved en liten forførende lapp hvor du for eksempel skriver: «Jeg gleder meg til å se deg igjen. I mellomtiden kan du tenke på meg, mens du bruker denne...».

Da vil du garantert gjøre kjæresten både glad, opphisset og forventningsfull – og du vil nok kanskje få en belønning neste gang dere sees... Med andre ord: Vinn-vinn for begge!

Tips for han:

  • La han bruke en vibrerende penisring med hans onanerer og la partneren kontrollere vibrasjonene. Om han snur penisringen opp ned, vil vibrasjonene treffe testiklene for en ekstra pirrende følelse...
  • Han kan også bruke en prostatavibrator under onanileken. Partneren kan bestemme hvor raskt han skal oppleve det herlige og intense klimaset han får gjennom prostatastimuli. Kanskje kan det være en idé å snakke hverandre på telefonen underveis, slik at han kan gi beskjed når han er i nærheten av å komme? Og når han er ferdig, kan kan kanskje gjengjelde tjenesten når dere først har hverandre på tråden.

Tips for henne:

  • Hun kan bruke en g-punktvibrator for å tilfredsstille seg selv og la partneren få ha en finger med i spillet. Gjennom appen kan h*n bestemme om det skal være forførende sensuelt eller hardt og intenst. Kanskje dere også ønsker å snakke i telefonen underveis?
  • Avtal med partneren at hun skal gå med en klitorisvibrator i trusen en bestemt dag, og la partneren få mulighet til å styre den fra avstand. Men ikke bli enige om et konkret tidspunkt i løpet av dagen hvor dette skal skje. Da vil forventningene bygge seg opp og du vil utvilsomt nyte det, når h*n først kobler seg på...

Se vårt store utvalg av sexleketøy som kan kontrolleres via app her!

Kilde: Kondomeriet.no