Artige vibratorflauser! | Kondomeriet

Artige vibratorflauser!

Noen har delt sine morsomme historier om sin opplevelse med sexleketøy med resten av verden. Vi synes at disse trimmer lattermusklene litt ekstra!

I full fart

"Jeg var 16 år, og en jeg hadde chattet med på nett sendte meg en liten presang i posten: Min første vibrator. Det var utrolig spennende husker jeg, og den måtte selvfølgelig prøves en dag. Som sagt så gjort, og etter en himmelsk orgasme måtte jeg rengjøre fartsvidunderet. Jeg hadde det litt travelt, for noen timer senere kommer pappa ut fra badet, og ber meg fjerne dildoen fra strykebrettet! Det var litt flaut, men jeg har en kul pappa så vi kan heldigvis le av det i dag."
– Bettina, 28

Ingen disco

"Den eneste morsomme historien jeg har er fra en av selgerne i en dildobutikk. En av kundene kom bort til disken med en reklamasjon av en vibrator fra "Disco"-serien. Kunden var ganske irritert over at vibratoren ikke spilte D.I.S.C.O. når hun brukte den! Gærning…"
-Tubula, alder ukjent

Flyttelasset

"Jeg har også en morsom historie å dele. Jeg drev på med å flytte, og noen fra familien min hjalp meg. Jeg hadde pakket vibratoren min i en eske med noen andre ting, og da søsteren min og typen hennes bar esken startet den å vibrere! Jeg var ganske flau kan du si, så nå tar jeg alltid ut batteriene når jeg flytter den fra sted til sted."
- Snowy, 39

Tannfeen

"Jeg og ei venninne vært i butikken og kjøpt en morogave til ei venninne som skulle gifte seg. Vi endte opp med en "10 inch" dildo. Da jeg kom hjem var min daværende svigermor der og passet sønnen min på 4 år. Jeg skulle pakke inn dildoen så fort jeg kom hjem, men sønnen min kom inn på soverommet, så jeg fortet meg og gjemte den under hodeputa. Jeg trodde ikke han fikk det med seg, og gikk jeg ut for å prate med svigermor. Da kom sønnen min ned gangen, mens han holdt frem dildoen og sa " Mamma, se hva tannfeen har lagt under puta di". Jeg ville bare krype under en stein og dø der og da."
- HellYaImNuts, alder ukjent.

Kilder: lovingyou.com og shybi.com