Årets heteste julekalender

Med en erotisk julekalender i hus kan du forvente deg mer sex, flere orgasmer og et mer lekent sexliv, ifølge en ny undersøkelse fra Kondomeriet.

Det er lite som er mer populært hos Kondomeriet enn vår egen Luksus erotisk julekalender. Og interessen blir bare større for hvert år, skal vi tro sertifisert sexolog i Kondomeriet, Rebekka Kvilaas.  

DSC09624.jpg

En fersk undersøkelse viser at en erotisk julekalender fører til mer leken sex, flere orgasmer og mer intimitet i parforholdet – og til og med noen graviditeter!  

I år som i fjor forventer Kvilaas at kalenderne vil rives vekk fra hyllene, så det gjelder å være tidlig ute.

– 1 av 3 opplever mer åpen kommunikasjon rundt sexlivet, og ikke minst et mer lekent sexliv, takket være kalenderen. Dette gjør at etterspørselen blir større for hvert år. Rykter sprer seg, forteller sexologen.  

Sikredegjulekalenderenher.png

Passer for alle 

Kvilaas kan fortelle at de ivrigste kundene begynner å stille spørsmål om julekalendere allerede i de første sommermånedene. Og selv om kalenderen fortsatt bare viser Oktober, forsvinner årets julekalender raskt!  

Kvilaas poengterer at Luksus erotisk julekalender passer for alle, og byr på nesten hele spekteret av sexleketøy og deilige tilbehør for både ham, henne og par.  

- Spesielt for par og unge voksne som ikke har mye erfaring med sexleketøy og ønsker å eksperimentere, er en erotisk julekalender et perfekt kjøp.

Hun forklarer at nye sexleketøy kan bidra til at man kommer seg ut av et vant mønster, og blir inspirert til å utforske seg selv og hverandre på en ny og spennende måte.   

Dette bekrefter også undersøkelsen. Der svarte 69 prosent at de ønsket å teste ulike sexleketøy – og valget falt da på en erotisk kalender.   

DSC00297.jpg

Sikredegjulekalenderenher.png

8 gode grunner.jpg

Single kan glede seg  

Til de som kjøpte fjorårets Luksus erotisk julekalender, har sexologen en god nyhet:  

 – I år kan man vente seg helt nye, spennende produkter som ikke har vært med i tidligere kalendere!  

Også single har grunn til å glede seg. Her er det produkter som pirrer, masserer, vibrerer – og som kan brukes på mange spennende og deilige måter. Sexologen forteller at kalenderen kan ta alenekosen til nye høyder:  

– Her er det så mange spennende produkter å velge mellom, og dette åpner opp for å eksperimentere med hva som tenner en selv, forteller Kvilaas og tilføyer:

– Dessuten er det å kjøpe en kalender, med 24 forskjellige leketøy og tilbehør, en ypperlig mulighet for å teste hva man liker uten å måtte bruke tusenvis av kroner! Da snakker jeg spesielt til studentene der ute - I feel you! 

Helt unikt utseende 

Med Luksus erotisk julekalender kan også åpningen av lukene bli en spennende opplevelse. Hver gave ligger i en lekker, fløyelsmyk gavepose som kan brukes igjen og igjen. Du kan ta i bruk sansene for å gjette deg frem til hva posen inneholder!

– Det blir litt ekstra spenning knyttet til at ingen vet hva som gjemmer seg i hver luke – om man klarer å vente med å åpne dem, da … 

blobid0.jpg

Høytidens beste investering  

Årets store kalendernyhet er et resultat av et samarbeid med de største i bransjen – både nasjonalt og internasjonalt. Og allerede nå ligger den an til å bli årets store kalendervinner. 

– Kalenderen er bedre og mer variert enn noen gang. Med produkter til en verdi av 6600 kroner, er dette et skikkelig kupp, sier Kvilaas i Kondomeriet.

En erotisk julekalender er helt unik. Her får du innhold som faktisk varer – i motsetning til innholdet i sjokolade- og godterikalendere, poengterer sexologen. 

Luksus erotisk julekalender kommer i et begrenset opplag og Kvilaas minner om at det gjelder å ikke vente for lenge.  

–Som alltid er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, så om den erotiske julekalenderen står på ønskelisten i år, er det nå du må slå til!

Rectangle, Purple, Violet

Sikredegjulekalenderenher.png

*En spørreundersøkelse gjennomført av Kondomeriet i perioden 28.08.23. til 05.09.23. 2529 kvinner og menn over 18 år, som kjøpte julekalender i fjor, deltok i undersøkelsen.