Ekspert om Arcwave Voy: – Et spennende sexleketøy for menn

Har du lyst til å ta onaneringen til et nytt nivå, men er usikker på hvor du skal starte? Da bør Arcwave Voy få en fast plass i nattbordskuffen din, mener Kondomeriets produktekspert.

Leketøyprodusenten Arcwave gjorde stor suksess med lanseringen av Arcwave Ion i fjor. Sexleketøyet for menn ble omtalt som mannens svar på Womanizer og gikk rett til topps på bestselgerlistene. 

Nå har Arcwave laget et nytt og spennende sexleketøy for menn, som våre produkteksperter spår vil bli en ny bestselger. Nemlig: Arcwave Voy

ARC-Voy-Mood-Model-Shower-Linus-1.jpg

Artikkel-Voy-5.png

Artikkel-Voy-4-knapp1.png

Dette gjør masturbatoren unik

Stadig flere menn tar saken, eller staken, i egne hender og går til innkjøp av et leketøy som kan gjøre håndjobben enda bedre, forteller Katarina Andresen, produktekspert i Kondomeriet. Det er selvsagt ikke snakk om å erstatte hånden, men å krydre håndjobben. Og det er nettopp dette Arcwave Voy kan gjøre, mener hun.  

Voy fra Arcwave er nemlig en masturbator av høy kvalitet, som er laget for å ta håndjobben til neste nivå! Det er i hovedsak to ting som gjør masturbatoren unik, ifølge eksperten:

  • Smart justeringsteknologi
  • CleanTech-silikon

Artikkel-Arcwave-Voy4.jpg

Ekspert: – Mer intens stimulering

Arcwave Voy er utstyrt med et Tightness Adjustment System (TAS), noe som på norsk kan oversettes til et tranghetsjusterende system. Justeringsteknologien gjør at den passer alle størrelser og fasonger, og du kan selv bestemme hvor trangt du ønsker å ha det!

Katarina-produktekspert-hos-Kondomeriet2.jpg

Enkel å rengjøre

Arcwave Voy har også en type silikon som gjør leketøyet både mykt, slitesterk og ikke minst - svært hygienisk! CleanTech-silikon behøver nesten ikke noe annet enn å skylles med vann etter bruk, da bakterier ikke vil trenge like lett inn i silikonet.

Artikkel-katarina-sitat-2.png

Leketøyet kommer også med to beskyttelseslokk på hver sin side med ventilasjonskanaler, som bidrar til at Voy tørker raskt og at den holder på kvaliteten lenge! I tillegg gir den leketøyet et diskré utseende. Det betyr at den er like godt egnet til å ha med seg på reise, som til å ha den stående fremme på nattbordet...

Artikkel-Arcwave-Voy1.jpg

Artikkel-Voy-4-knapp1.png

Hvordan brukes produktet? 

Du lurer kanskje på hvordan Voy fungerer? Så enkelt er det:
1. Vri og fjern begge beskyttelseslokkene.
2. For den beste opplevelsen, tilfør litt vannbasert glidemiddel på penis og på masturbatoren.
3. Skyv penis inn og juster ringen for å øke og redusere tettheten.
4. Beveg masturbatoren opp og ned, og nyt! 

Artikkel-Arcwave-Voy2.jpg

Produkttester: – Mye variasjon som ikke er mulig med bare hånden

Arcwave har bedt flere menn om å teste det nye produktet, og fått strålende respons fra testerpanelet. Dette er bare noe av det produkttesterne har sagt om Arcwave Voy:

"Veldig intens stimulering. Veldig intens orgasme."

"Jeg likte hvordan det kunne gi meg den samme gleden som jeg har fått fra andre penisstimulatorer, men i en mindre størrelse og med et penere design."

"Jeg ble overrasket over mykheten og den brede åpningen. Jeg har aldri hatt denne følelsen før."

"Fin stramhet med mye variasjon som ikke er mulig med bare hånden."

Har du lyst på den samme gode opplevelsen? Da bør du ta sjansen på Arcwave Voy, mener produkteksperten. 

– Du vil neppe angre! 

Artikkel-Voy-6.png