Alle elsker We-Vibe

We-Vibe har blitt et stort merkenavn i sexleketøy-bransjen, men også blant folk flest. Har du ikke fått med deg hva som gjør vibratorene fra We-Vibe så spesielle? Da bør du lese videre.

Hva er din We-Vibe?

Reisen til We-Vibe familien startet med parvibratoren We-Vibe, og siden har produsenten av We-Vibe kommet med stadige oppdateringer, forbedringer og nye versjoner. Siste versjon av deres vibrator for par er We-Vibe Sync, som har både fjernkontroll og mulighet for å styre vibratoren gjennom en egen App.

Hele sortimentet finner du her.

Alle sexleketøyene holder svært høy kvalitet, er miljøvennlige, oppladbare og allergivennlige. Blant disse sexleketøyene burde alle kunne finne en favoritt! 

Prisvinnende vibrator

Fra 2014 kunne We-Vibe 4 Plus smykke seg med tittelen “Pleasure Product of the Year”. Prisen ble delt ut under EroFame Award i Tyskland. Parvibratoren har vunnet en rekke priser, og enda flere priser har blitt høstet for We-Vibe som merkenavn. Dette i seg selv er et kvalitetsstempel få i bransjen kan måle seg med. 

Sexleketøy nummer én for par

En We-Vibe Sync burde stå øverst på ønskelisten til alle lekne par. Parvibratoren kan brukes til et ekstra pirrende forspill, under sex eller når du og partneren ikke kan være sammen. Den nye app-teknologien gjør nemlig at dere kan befinne dere på hver deres side av verden, men likevel dele intime gleder. Glem Facebook, Snapchat og meldinger – la We-Vibe stå for kommunikasjonen! La henne nyte stimulering mot klitoris og g-punkt, og del opplevelsen via appen. We-Connect gjør at partneren kan kontrollere vibratoren med smarttelefonen, lage spillelister bestående av vibrasjonsmønstre, og koble seg til partneren fra et annet rom eller et helt annet kontinent av verden.

Slik fungerer We-Vibe parvibrator

We-Vibe parvibrator er formet som en bue, hvor én del skal plasseres i skjeden og den andre delen ligge utvendig mot klitoris. Plasser den delen av vibratoren som er for g-punktet inn i vagina, og la klitorisstimulatoren hvile på eller i nærheten av klitoris. Under samleie vil den stimulere henne på alle de mest fantastiske nytelses-knappene, samtidig som vibratoren masserer penis. Resultatet er en helt ny opplevelse av orgasmen, som dere kan dele sammen. 

We-Vibe 4 Plus er en parvibrator som stimulerer både han og henne under samleie. Ha på litt glidemiddel, og før G-punktstimulatoren inn i skjeden. Klitorisstimulatoren kan hvile mot eller på siden av klitoris.

Anbefales av terapeuter, leger og helsepersonell

Produktene fra We-Vibe er universalt omfavnet som viktige bidrag til sunne, seksuelle forhold. We-Vibe II er en favoritt blant samlivsterapeuter, eksperter på seksuell helse og profesjonelle innen medisinsk helse verden over, inkludert Dr. Laura Berman, Dr. Trina Read og Dr. Robin Milhausen. De anbefaler We-Vibe II til alle par som ønsker å øke intimiteten og den seksuelle tilfredsstillelsen i forholdet. We-Vibe II er også anbefalt som Kegel-trener for bekkenbunns- og skjedemuskulaturen for kvinner som har født, og generelt til alle kvinner som vil oppleve fordelene ved å ha sterke muskler i underlivet.

Filosofien bak designet og utformingen

Hvert produkt i We-Vibe-serien er utviklet for å ha en dramatisk positiv innvirkning på sunn, seksuell tilfredsstillelse. Designet har blitt til ut fra god forståelse av seksuell response og intimitet, oppnådd gjennom enorm research, produktutvikling og testing. I tillegg er det tatt hensyn til utseende både på produktene og innpakningen. We-Vibe er en perfekt romantisk gave, og det er lagt vekt på at produktene skal være fine, uskyldige, gode å ta på og elegant innpakket. En vibrator fra We-Vibe passer perfekt som gave til partneren, til kona, til en venninne eller et nært familiemedlem til jul, Valentinsdagen, bryllup, jubileum, bursdager eller bare for en ekstra oppmerksomhet til noen du er glad i.

De fleste massasje-vibratorene på markedet benytter en roterende, elektrisk motor med en delt vekt for å generere vibrasjon. En del bruker rimelige motorer originalt designet for mobiltelefoner eller liknende, og farten og kraften er ikke designet for seksuell stimulering. Mange av disse sexleketøyene går på høy frekvens, som kan skape en irriterende kilende vibrasjon. Å utvikle en vibrator med mer lavfrekvente vibrasjoner på flere hastigheter og gjennom flere programmer krevde en spesialtilpasset motor av høy kvalitet, som ville være stillegående. Som We-Vibe skriver på sine sider: «Med motorer, som med de fleste andre ting, får du det du betaler for».

We-Vibe 4 Plus parvibrator kommer med fjernkontroll, oppbevaringseske, lader og en egen app.

Inspirasjonen til å lage verdens mest populære parvibrator

Oppfinner Bruce Murison var ute og kjørte på en lang roadtrip. Mens han satt og dagdrømte til lyden av bildekkene mot asfalten, begynte han å lure på hvorfor det ikke fantes en vibrator som bare kunne skli inn mellom et par mens de hadde sex. Denne tanken startet en helt spesiell reise for Bruce og kona han, Melody. Jo mer Bruce undersøkte, jo mer fant han ut om en industri full av produkter som var avskrekkende, dårlig designet og laget av billige materialer. Bruce og Melody grunnla Standard Innovation Corporation, og Bruce dedikerte seg til den viktige oppgaven med å skape trygge, miljøvennlige sexleketøy av høy kvalitet for økt nytelse og velvære. Han ønsket å forbedre opplevelsen av sex for par. Etter mange år og tusenvis av utkast til design, ble den patenterte silikonvibratoren We-Vibe til, med slagordet «Worn while making love». Siden da har We-Vibe-produktene tatt verden med storm. Vibratorene nytes av millioner av par på alle stadier i livet, i alderen 18 til over 80 år, og har raskt blitt et av de mestselgende sexleketøyene av sitt slag i historien.

Standard Innovation Corporation, med hovedkvarter i Canada, er navnet på selskapet som gir par de fantastiske vibratorene i We-Vibe familien. Design og produksjon blir gjort i Canada. Selskapets misjon er å hjelpe par med å nyte intimitet i kombinasjon med flotte, innovative intime gaver av høy kvalitet, som kan deles av menn og kvinner.

Hva blir det neste?

Produsenten bak de folkekjære vibratorene hviler ikke på sine laurbær. Design-teamet utforsker ny teknologi, tester nye materialer og skaper nye konsepter hver eneste dag, som alle bygger på grunntanken bak We-Vibe. For hvert steg av design-prosessen konsulterer de med eksperter innen seksualitet, og tar hensyn til undersøkelser blant forbrukere fra hele verden. 

Produsenten jobber hardt med å spre We-Vibe-budskapet . Per dags dato er produkter fra merkenavnet We-Vibe tilgjengelig på alle kontinenter i over 50 land. Tusenvis av fasjonable butikker, erotiske butikker, apotek og nettbutikker presenterer stolt disse produktene. Det er bare å vente spent på neste produkt eller oppdaterte utgave - om det e rmulig å gjøre det enda bedre!