Derfor faker kvinner orgasme

At stimulering av klitoris er viktig for kvinners seksualitet blir bekreftet gang på gang. Faktisk ønsker flere at dette skal gjøres ved hjelp av et sexleketøy.

Kondomeriets nyeste undersøkelse bekrefter at hele 88 % av kvinner opplyser om at de trenger klitorisstimulering for å få orgasme. Mot sammenlikning sier 39 % at de får orgasme av vaginal stimulanse.Høsten 2016 gjennomførte Kondomeriet en landsdekkende undersøkelse om nordmenns sexliv i samarbeid med Norstat og Brand Cognition. Her har det kommet mye viktig informasjon som kartlegger hva vi egentlig trenger og ønsker av seksualitet. Heldigvis kommer det stadig mer informasjon om kvinners erogene soner og hvor seksuell kroppen til en kvinne faktisk kan være. 

Mer vanlig med sexleketøy?

Det kan virke som at kvinner nyter at seksualitet enten alene eller med partner ikke trenger å være så komplisert eller tidkrevende. Hele 75 % av norske kvinner sier de syns det er greit å bruke et sexleketøy for å få et bedre sexliv. 69 % sier de har brukt er sexleketøy før. Dette er ganske høye tall som kan tyde på at bruk av hjelpemidler i sexlivet normaliseres. 87 % av menn syns også det er helt greit at deres partner bruker sexleketøy.

Vibrator er vinneren hos kvinner

Hele 79 % av kvinner i Norge sier de har brukt en vibrator før eller har lyst til å prøve en. 42 % sier de får lettere orgasme ved bruk av sexleketøy mens 30 % ikke var helt sikker, så her er det også noen mørketall. Og til slutt; 9 av 10 kvinner svarte at en vibrator eller dildo ville vært deres valg av sexleketøy for å få orgasme. Det er en soleklar favoritt! 

Finn ditt nye vidunder!

Det finnes så mange ulike vibratorer å velge mellom, men en som er beregnet mot klitoris er gunstig. Her finner du en oversikt over alle våre klitorisvibratorer.

Kilde: Innsiktsundersøkelsen 2016