5 gode grunner til å kjøpe en erotisk julekalender

Ønsker du å skjemme bort din kjære med en erotisk julekalender eller vil du unne deg selv én? Her får du 5 gode grunner til hvorfor du bør velge årets mest populære julekalender!

Har du ennå ikke klart å bestemme deg for hvilken julekalender du bør gå til innkjøp av? 

Det er helt forståelig! Årets utvalg av julekalendere for voksne er kjempestort, og det kan være vanskelig å finne ut av hvilken variant en skal gå for. Om du ønsker deg en erotisk julekalender eller vil overraske din partner med én, bør du gå for Luksus Erotisk Julekalender 2022. 

Her har du 5 gode grunner til hvorfor valget bør falle på nettopp årets mest populære julekalender, eller pulekalender om du vil...

1. Julekalenderen lar dere utforske ulike sexleketøy

Luksus julekalender er fullstappet med sexleketøy og tilbehør til både han, henne og par, uavhengig av legning! I denne julekalenderen finner du både noe som vibrerer, smaker, stimulerer, smører og pirrer. Sagt på en annen måte: Her finnes det noe for alle, og det vil definitivt være produkter i julekalenderen du eller dere ikke tidligere har testet ut... Blant annet inneholder den erotiske julekalenderen en parvibrator, buttplug, håndjern, glidemiddel og mye annet spennende. La resten bli en pirrende overraskelse for både deg og partneren som dere kan utforske sammen!

Julekalender-boble-åretsfrekkeste.png

Med andre ord: Luksus julekalender er like mye en gave til deg som til partneren din! 

2. Julekalenderen lar dere oppleve nye måter å få orgasme på

Denne julekalenderen lar dere stimulere og pirre alle erogene soner som finnes. Innholdet i kalenderen kan brukes på ulike måter og vil gi dere nye måter å oppnå orgasme på. Her er det bare å være kreative og lekne sammen. Har du eller din kjære for eksempel ennå ikke opplevd hvor mye sterkere orgasmen blir ved analstimuli, eller hvor deilig det kan være å stimuleres både innvendig og utvendig på én og samme tid? Denne julekalenderen legger til rette for at dere skal få oppleve mange orgasmiske stunder i dagene som leder opp mot julaften. Med Luksus erotisk julekalender blir ikke julaften det eneste klimakset denne julen... Det blir 24 på rad!

3. Julekalenderen styrker intimiteten og tilliten i forholdet

Denne kalenderen lar dere ikke bare utforske nye typer sexleketøy og nye måter å oppnå orgasme på, men også hverandre! Dere får dele nye seksuelle erfaringer sammen og blir enda bedre kjent på det intime plan. Dere vil lære mer om hverandres seksuelle preferanser, og kanskje til og med oppdage noe helt nytt og spennende som tenner dere?

Når man utforsker på denne måten, vil man komme nærmere hverandre og også øke tilliten innad i paret da en er nødt til å stole på at den andre går varsomt frem ved bruk av julekalenderens frekkere innhold... Med Luksus erotisk julekalender får dere en annerledes, spennende og erotisk desember sammen. Den kalde adventstiden blir definitivt mye hetere! 

4. Julekalenderen inneholder sexleketøy som varer

I motsetning til godteri- og sjokoladekalendere, vil innholdet i Luksus erotisk julekalender kunne nytes igjen og igjen. Og vi kan også garantere at den er helt fri for tørr sjokolade. Denne erotiske julekalenderen oser av luksus og eleganse, og inneholder kvalitetsprodukter som varer. Sexleketøyene er oppladbare eller har utskiftbare batterier.

Julekalender-poser.png

Sexleketøyene og tilbehørene i denne julekalenderen vil dermed kunne gi dere mange orgasmiske opplevelser også i 2023, og i årene som kommer.

5. Julekalenderen er snill mot lommeboken

Om ingen av de andre grunnene er overbevisende nok, vil nok kanskje dette gjøre susen. Julekalenderen gir dere nemlig 24 nye sexleketøy og tilbehør til en svært rabattert pris. Julekalenderen koster 1990, men inneholder faktisk produkter til over 5500 kroner! Denne julekalenderen vil ikke bare du og partneren din, men også lommeboken sette pris på...

Sikredegjulekalenderenher.png