13 sexleketøy du ikke visste at fantes

Det finnes mye mer mellom dildo og Fleshlight.

Alle er forskjellige og har ulike behov, derfor finnes det så mange forskjellige sexleketøy. Faktisk finnes det så mange kule og spesielle leketøy at denne listen bare såvidt skraper på overflaten...

Penisforlenger

Ønsker du å gi partneren noen ekstra centimeter under sex? En penisforlenger gir din penis ekstra lengde og fylde, samtidig som den demper litt av intensiteten av samleiet. Genialt når du ønsker at elskoven skal vare og vare før spruten står i været.

Støtdempere for stor penis

Får du vondt under penetrasjon? De myke og elastiske ringene fra Ohnuts gir deg en myk bøffer under sex. Føles ut som ekte hud. Materialet er stretchy og passer de fleste menn og sexleketøy.

Støtsmerter kan komme av noe så enkelt som en stor penis, men det kan også være mer alvorlige bakenforliggende årsaker.

Womanizer DUO

Hvem har sagt at du ikke kan få i både pose og sekk? Womanizer Duo er en kombinasjon av den beste nytelse-teknologien som finnes på markedet. Womanizer Duo er kremen av kremen, og vil få selv de mest kresne feinschmeckerne der ute til å fråtse i orgasmer. Duo er en kombinasjon av bestselgerne Womanizer Premium og We-Vibe Nova, og forener det beste fra to verdener i et innovativt sexleketøy for kvinner! 

Dildo med forhud

Dette er en gave til deg som elsker en naturlig og hard stake! En bevegelig forhud gjør denne dildoen super-realistisk.

Denne dildoen er ekstremt naturtro med sine realistiske detaljer, og er den første fra King Cock-serien som har forhud

Penisvibrator Manta

Manta fra Fun Factory omringer penis med pirrende vibrasjoner og gjør håndjobben, munnsexen og samleiet enda bedre. Vibratoren kan brukes alene, ved å dra opp og ned på penis, eller du kan nyte konsentrerte vibrasjoner under penishodet. Den er også perfekt å bruke som en forlengelse av munnen under en blowjob, eller på basen av penis under samleiet for en ekstra pirrende opplevelse. 

Sexhuske du henger over døra

Har du lyst på en sexhuske hjemme, men uten alle krokene i taket? Denne sexhusken kan festes over en dør! Dere kan nyte deilige stillinger som treffer hennes g-punkt og han kan få utført sine favorittstillinger uten å slite ut armene. Faktisk kan han ha armene fri til å tilfredstille sin partner mer...

Pulsator som støter inn i deg

En pulsator støter inn i deg automatisk. Kan det bli bedre? Deilig og støtende skyvebevegelser pulserer inni deg med en voldsom kraft, og en utrolig utholdenhet. I tillegg er den nesten lydløs. Velg mellom hele 7 hastigheter og 3 ulike rytmer. Enten du liker det fort og kraftig, seigt eller lidenskapelig – denne skuffer ikke.

 

Glassdildo og flogger 2-1

Chrystalino 2-1 er et nydelig orgasmeredskap i gjennomsiktig glass. Dildoen har en form som treffer de rette punktene i skjeden, samtidig som den kan brukes for å gi litt ris på baken.

Stroppeløs strap on

Dykk ned i kaninhullet med din kjære og utforsk denne unike dobbeltvibratoren fra Happy Rabbit. Vibratoren gir deg muligheten til å gi kjæresten nytelse vaginalt eller analt, samtidig som den indre delen presser mot g-punktet ditt. Kan det bli mer perfekt? 

Trusevibrator med fjernkontroll

Moxie trusevibrator er en liten og stillegående vibrator som festes i trusen via en flat magnet, som plasseres utenpå trusen. Du kan både hoppe og løpe uten at denne faller av. Vibratoren styres via app og fjernkontroll, og serverer deg hemmelige orgasmer. 

Lakklaken med stretch

Lakklaken er trolig det mest undervurderte sextilbehøret som finns. Med et lakklaken på sengen kan dere leke i vei uten å tenke på å ødelegge dyre sengetøy. Fest lakenet på sengen, og kjør på med oljer, kremer, flytende sjokolade eller annet deilig "søl". Dette lakenet er 200 x 230 cm, og dekker en stor dobbeltseng.