Tina tester Womanizer Premium!

Slik gikk det da Tina fra Trondheim fikk teste Womanizer Premium!

Sponset/reklame: Sommeren 2018 søkte vi etter produkttestere som skulle få muligheten til å teste nyheten Womanizer premium. Vi mottok over 500 søknader og responsen var enorm.
Blant disse måtte vi velge ut åtte heldige kvinner som hver fikk tilsendt en Womanizer Premium og et testskjema som måtte fylles ut.

En av disse kvinnene var Tina, som også sendte inn sin egen fortelling fra opplevelsen. Denne var så spennende at vi ønsker å poste den i sin helhet!

– Tror aldri jeg har kommet så fort før

Endelig kom SMS-en fra posten. Pakken min fra Kondomeriet er klar til å hentes, og jeg vet hva jeg skal gjøre etter skolen for å si det sånn. I den diskré pakken fra Kondomeriet ligger min nye lekekamerat og venter på meg, nyheten alle klitoris-innehavere har ventet på; den nye Womanizer Premium.

Sexleketøyet som velsigner alle 8000 nervetrådene i klitoris med pulserende trykkbølger har nå komt med en ny, og om mulig enda bedre modell. Forrige modeller har tatt verden med storm, og nå skal jeg endelig få gleden og æren av å teste ikke bare en Womanizer, men den splitter nye Premium modellen.

Det aller første som slår meg om min nye lekekamerat er hvordan emballasjen gir et løfte om kvalitet. Emballasjen er forseggjort, og jeg får en følelse av luksus når jeg åpner den opp. Luksus og kvalitet er også stikkordene for opplevelsen av å holde den i hånda for aller første gang. Den er solid, men ikke veldig tung, og håpet mitt om at dette er en kraftig liten djevel blir bare styrket.

Materialet er veldig glatt og deilig å ta på, og den ligger utrolig godt i hånda mi. Designet er enkelt, men det syns jeg bare er fint. Det gir uttrykk for at fokuset her er nytelsen. Den er skapt for klitoris, og det fins ikke noe behov for at den skal være glorete og ”sexy” som jeg syns andre leketøy kan være.

På den ene siden av leketøyet har du knappene som er lette å kjenne igjen. Pluss og minus, en startknapp, og en som jeg ikke kjenner igjen, men som viser seg å være knappen for en av de nye spennende funksjonene. Mer om det senere. Snur du Womanizeren er det ikke vanskelig å skjønne hva den delen skal brukes til. Det er der silikon ”koppen” bor, den som skal omfavne klitoris. Eller ”Klitoris Brutalis” som det heter i min vennegjeng.

Før jeg brukte den for aller første gang ladet jeg den helt opp slik man skal gjøre, og heldigvis tok det ikke vinter og vår. Det som også er flott er at ladekabelen bruker USB, så det er null problem å ta med seg sin nye bestevenn på reise. Men nok om det, nå kommer det viktige; hvordan den faktisk var å bruke. Jeg kan fortelle deg at det var intenst for å si det sånn. Med engang jeg satt den til klitta ble jeg alvorlig hjulbeint, og jeg tror knapt at jeg har kommet så raskt før i mitt liv.

Jeg kom heller ikke bare,
jeg skvørta, og ja,
jeg skriver det sånn.
Orgasmen var veldig intens,
og hele dåsa pulserte noe voldsomt.

Etter den første orgasmen måtte jeg jo prøve den litt mer i dybden ved å utforske funksjonene, og spesielt de to nye som jeg var veldig spent på, men også skeptisk til. Men jeg må si at jeg synes det løser to av de to største problemene jeg har hatt med sexleketøy.

Autopiloten er en av de nye funksjonene. Den tror jeg kan være fin for de som måtte syns at onani kan bli litt som å kile seg selv; det blir litt vanskelig å overraske. Autopiloten gjør det som det høres ut som den skal gjøre, den tar rett og slett styringen og tar deg gjennom variasjoner av de forskjellige intensitet-nivåene. Autopiloten likte jeg godt, fordi det er en helt ny måte å utføre selvkos på. Med utformingen av Womanizeren blir det også null problem å gjøre det hands-free om det er ønskelig.

– Perfekt til å klittre diskrét

Da kan hendene dine være opptatt med andre ting for å si det sånn. For dere som er litt trege insinuerer jeg her at jeg kløp meg selv i nipplene, eller brystvortene som det så lekkert heter. Når jeg brukte Womanizeren syns jeg noen ganger at det kunne være for intens med engang. Jeg er en sånn jente som gjerne liker å varme opp litt, og da kom også autopiloten godt med. Autopiloten var spennende og ny, men jeg syns den andre nye funksjonen var enda mer imponerende. La meg forklare:

Om du har prøvd en annen modell av Womanizer eller andre leketøy som suger på klitoris så vet du hvordan det høres ut når du tar den av klitta. Om du bor slik jeg gjør, i et kollektiv med fire roomies og papirtynne vegger kan det være litt vondt og vanskelig at hele kollektivet vekkes av ”WIRRR” i halv to draget på natta, men Womanizeren har selvfølgelig en løsning på dette også.

Den nye Womanizer Premium har en ny funksjon hvor den automatisk begynner å ”sutte” ved hudkontakt, og slår seg automatisk av når du tar den av hva enn den måtte sutte på. Det gjør den perfekt til å klittre diskrét, fordi lyden som kommer når den er omsluttet klitoris er ikke noe særlig høy og sjenerende.

Alt i alt syns jeg Womanizer Premium var tipp topp. Det var lett å oppnå orgasme, og den var veldig brukervennlig. Man trenger ikke å avbryte midt i hyrdestunden og regne ut hvilken knapp som er pluss og minus. Pluss-knappen er større en minus-knappen, og det er sånne små detaljer som viser hvilken kvalitet og innovativ tenkning som ligger bak den nye Womanizeren. Den er også veldig enkel å rengjøre, fordi den er nemlig vanntett.

Det gjør jo også at du kan ta den med deg både i dusj og badekar eller hva enn det måtte være. Det som jeg også syns er flott med den nye Womanizeren er at man kan velge om man bare skal ta seg en kjappis, eller om man skal kjøre en skikkelig helaften og bygge opp dype orgasmer. Når Womanizeren er såpass digg alene, så kan en jo bare begynne å se for seg hvor mye moro den kan gi deg og en partner for eksempel.

Jeg syns dette er et veldig spennende og nytt leketøy, og jeg tror de aller fleste vil finne det lett å oppnå orgasme med denne, kanskje til og med skvørte for første gang? Dette er et sexleketøy for fremtiden, og jeg må si at den virkelig slår den lipglossen jeg putta i tissen da jeg var ni! Takk for meg.

Tina Tester