Test av We-Vibe Vector prostatavibrator

Fredrik fikk teste prostatavibrator for første gang, og ble helfrelst! Les hans anmeldelse av We-Vibe Vector.

Sponset/Reklame: Fredrik er 31 år gammel og kommer fra Vest-Agder. Han har ingen tidligere erfaring med prostatavibrator eller andre analleketøy. Han meldte seg frivillig til å teste et produkt for Kondomeriet.

– Ikke spart på noe

En ettermiddag etter en lang dag på jobb tikket det inn en melding om at pakken var klar til henting, så jeg dro spent innom posten på vei hjem. Pakken var like diskret som den pleier å være fra Kondomeriet. Jeg glemte helt å handle det jeg egentlig skulle, men dro rett hjem for å pakke opp det nye leketøyet.

Om du har erfaring med andre leker fra We-Vibe vet du hva du kan forvente, her er det ikke spart på noe. Esken er diskret og elegant, og kunne like gjerne vært en fancy smartdings hadde det ikke vært for konturen av vibratoren på fremsiden. I esken lå en manual, en praktisk oppbevaringspose, en fjernkontroll, ladekabel, og den helt nye prostatavibratoren We-Vibe Vector.

– For en kraft!

Materialet er mykt og behagelig, og formen er enkel og elegant. Her er det ingenting som er glorete, dette er godt gjennomtenkt og maskulint design. “Hodet” på vibratoren er justerbart så man kan finne den perfekte vinkelen, og den utvendige delen virker fleksibel, men fast.

Det er kun èn knapp på vibratoren, så her er det lagt opp til å benytte fjernkontrollen for maks kontroll. Den har fire knapper, opp og ned for å variere styrke, høyre og venstre for å velge program. Før jeg testet den ut første gang satt jeg den til lading og tok en lang dusj for å senke skuldrene etter en lang dag. Ladekabelen er USB, og fester til vibratoren med magnet. Superenkelt.

Tanken på hva som ventet på meg på soverommet ga meg en solid reisning i dusjen, men jeg hadde bestemt meg for å “ikke røre” før jeg hadde fått testet ut Vector. Tilbake på soverommet var det en enkel sak å få på plass vibratoren med nok glidemiddel. Klikket meg gjennom noen ulike programmer før jeg sakte økte styrken. Den gikk fra å kile i underlivet til å virkelig massere! For en kraft! Her kan en få det akkurat så rolig eller brutalt som en vil.

Jeg måtte justere litt på vibratoren for å finne en mer optimal vinkel mot p-punktet, og da den endelig traff skikkelig sank jeg sammen i fosterstilling og nøt en sinnsykt deilig følelse jeg aldri hadde kjent før.

Jeg klarte ikke å la junior stå i fred lenger, og onanerte samtidig som prostatavirbatoren pulserte. Det tok ikke mange sekundene før jeg skjøt en solid ladning herrejuice på tvers av soverommet. Orgasmen var skikkelig intens, og varte lenger enn vanlig, og jeg ble liggende og nyte den i flere minutter.

"At analsex for heterofile menn
fortsatt kan oppleves som tabu 
er bare tøv,
dette må alle prøve!"

Neste gang prøvde jeg å holde meg lenger, og bare ligge og knipe med pulserende vibrasjoner mot p-punktet. Det ga en skikkelig nytelse, på en annen måte enn sex eller onani. Når vibratoren presser mot p-punktet kjennes det nesten ut som man blir tissetrengt, men på en behagelig måte.

– Sprutet mer enn vanlig

Pikken blir mye mer sensitiv, og alle følelser forsterkes. Jeg klarte ikke å oppnå en ren p-punkt orgasme, men alle orgasmer jeg har fått med vibratoren har vært mye kraftigere enn vanlig, og jeg er sikker på at jeg har sprutet mer enn jeg gjør vanligvis.

We-Vibe Vector er vanntett og utrolig enkel å rengjøre. Ettersom det er vanntett er det bare å skylle den med varmt vann og såpe og påføre litt vibratorrens. Jeg gleder meg også vanvittig til å prøve denne i et badekar.. Alt i alt synes jeg dette var et veldig spennende leketøy, som jeg gleder meg til å utforske videre, og kanskje blir det en skikkelig p-punkt orgasme etterhvert? Prostatavibrator er definitivt noe alle menn må prøve!