Sofie tester minivibratoren Cuties

Sofie (18) opplever sjelden å få orgasme. Derfor ba hennes møte med minivibratoren Cuties på en gledelig overraskelse!

Sponset: Sofie er 18 år og kommer fra Fredrikstad. Hun er singel og har litt erfaring med sexleketøy fra før. Hun har nå fått teste minivibratoren Cuties i bytte mot en anmeldelse av produktet.

– WOW! Bare det første vibrasjonsnivået er ganske sterkt

Jeg satt i sofaen som et tent lys da pakken min kom. De få dagene fra jeg hadde fått melding om at den var sendt til den var i hendene mine føltes som en evighet, men endelig var min nye partner in crime her.

Det som møtte meg da jeg åpnet den diskre pappesken Kondomeriet hadde sendt min vei, var en boks som umiddelbart falt i smak. De sterke fargene ga meg en følelse av at sommeren var her, og i tro størrelse foran på esken var det bilde av det som nå skulle testes ut, i tro størrelse: Cuties minivibrator.

Jeg tok vibratoren ut av esken, sammen med USB-laderen som følger med. En søt, rosa vibrator faller pent i hånden min, og førsteinntrykket er at silikonet vibratoren er laget av er så mykt at jeg nesten blir hypnotisert.

cuties_hånd_rosa_beskjært.jpg

Jeg trykker på på-knappen, og WOW! Bare det første vibrasjonsnivået er ganske sterkt, og med to styrker til, i tillegg til fire vibrasjonsmønstre, var jeg sikker på at denne kom til å falle i smak når den ble tatt i bruk. Den var ikke uten lyd, men den var langt ifra ille.

Jeg bor i hus med flere andre,
og kunne fint bruke den uten å legge dyna over meg
for at ingen skulle høre,
så det ser jeg på som en suksess.

– Fungerer godt både innvendig og utvendig.

Når det kommer til selve bruken av minivibratoren vil jeg gi den en solid 8/10. Vibrasjonene er sterke (noe som jeg personlig liker), og den fungerer godt både innvendig og utvendig. Personlig foretrekker jeg å bruke den mot klitoris i kombinasjon med en ert av Kondomeriets orgasmekrem, men dette er også en vibrator som egner seg godt til å utforske hva du liker og ikke liker.

– Enkelt å oppnå orgasme

Denne lille, kraftige vibratoren kommer til å ha plass i nattbordskuffen min, og kommer definitivt til å være i aktivt bruk fremover.

Den er lett å bruke, med en knapp som fungerer som av/på knapp, og for å endre vibrasjonene.

Ifølge pakken skal den ha en batteritid på opp til to timer, så da har man masse tid til å boltre seg på og å finne ut av hva man liker, både med og uten partner.

Alt i alt vil jeg si at denne vibratoren er absolutt verdt å teste ut om man ikke helt vet hva man liker enda, da den fungerer like godt innvendig som utvendig. For meg var det relativt enkelt å oppnå orgasme, og dette er noe jeg har slitt med tidligere, så denne får tipp topp tommel opp! Singellivet er plutselig ikke like ensomt med denne kompisen i senga ;)