Produktomtale av Fifty Shades 10 days of play

Caroline (29) og samboeren (26)  elsket den frekke gavekalenderen for voksne. Les deres anmeldelse her!

Sponset: Caroline (29) og samboeren (26) bor i Oslo. De har fått teste Fifty Shades 10 days of play gratis i bytte mot deres ærlige mening om produktet.

– Minner om pakkekalendere man har i juletiden

Først og fremst, WOW. Det er virkelig ingenting annet å si om innpakningen av dette spennende gavesettet. Det hadde garantert tiltrukket min oppmerksomhet og nysgjerrighet stående i butikken.

Da jeg og min kjære fant ut hva vi skulle få teste, var vi så spente at vi nesten ikke kunne vente. Vi elsker alt som har med Fifty Shades å gjøre. Alt fra filmene og bøkene til alt det spennende seksuelle rundt konsepet. Heldigvis var ventetiden kort, og det tok ikke langt tid før vi hadde pakken i hendene.

Selve pakken er estetisk fin og minner om pakkekalendere man har i juletiden (bare litt mer spennende). Det hele går ut på at du har 10 luker som skal åpnes, og innunder hver luke vil du finne en liten overaskelse fra Fifty Shades serien. Vi bestemte oss for å åpne 1 luke hver dag, slik vi ville gjort med en faktisk kalender.

Vi må dog innrømme at det var litt vanskelig å holde seg borte fra å rive opp resten av lukene etter å ha åpnet den første..

– I pakken finner du noe for enhver smak

I pakken finner du noe for enhver smak. For oss som har sett Fifty Shades vet vi jo at det går i bondage og sexleketøy. Likevel føler jeg at dette settet ikke var over the top, men man kan si det vil være perfekt for de som vil ta med noe ekstra inn på soverommet (eller stuegulvet om du skulle foretrekke det) uten at det blir for voldsomt eller for lite av det gode.

Om suget skulle melde seg og man ønsker å leke litt videre med Fifty Shades universet så er det også mye mer man kan velge i, noe som er så fint. Det er noe for enhver smak.

– Har neppe vært så kåt før som med disse lekene

Når det kommer til innholdet i gavesettet;

Vi kan jo si det slik at jeg ble godt tilfredsstilt både foran og bak, og jeg har neppe vært så kåt før som han fikk meg ved hjelp av disse lekene.

Lite visste vi at så små ting kunne være så kraftfulle.

En liten klitorisvibrator på 5 centimeter med ulike hastigheter og vibrasjoner skal få meg til å komme? Ja faktisk.

Den lille pisken som kommer i en av lukene, var en av tingene vi hadde det mest morsomt med. I tillegg fikk jeg prøve brystklypene på min kjære, og jeg tror vi noen ganger ikke tenker over det faktum at menn kan ha veldig sensitive nippler, akkurat som oss jenter.

– Dette er ting vi kan ha i flere år

Uten å avsløre for mye hva som er i lukene, må vi bare si at det absolutt beste må være totalopplevelsen, og når alle 10 luker er åpnet og man kan ta med alt inn på soverommet samtidig, inviterer det til en helaften vi begge sent vil glemme.

118768_Fifty_Shades_10_days_nedskalert.jpg

Alt har fått en fast plass i nattbordsskuffen i den fine oppbevaringsposen i sateng som følger med, og det føles ekslusivt å dra frem posen med godsakene når vi skal kose oss litt ekstra.

I tillegg til at produktene er fine å se på, føler man også kvaliteten når man holder det i hånden og tar på det.

Det er deilig silikon, og man merker at dette er ting vi kan ha i flere år.

– Vil gi den bort til alle vi kjenner

Det som også er så fint, er at gavesettet enkelt kan gis bort uten å måtte avsløre innholdet for mottakeren da den tynne pappen på utsiden av boksen, den som viser hva lukene inneholder, enkelt kan tas av, så du står igen med en svart anonym boks som ikke avslører annet enn de uåpnede lukene.

Vi har egentlig lyst til å gi denne bort til alle vi kjenner så de kan oppleve litt av hvor gøy Fifty Shades universet kan være, de også.