Ola tester Manta penisvibrator | Kondomeriet

Ola tester Manta penisvibrator

Anmeldelse av penisvibratoren Manta. Sandefjordgutten Ola tok på seg jobben med å teste en nyhet fra Kondomeriet – til samboerens store fornøyelse.

Sponset/reklame: Ola er 29 år og kommer fra Sandefjord. Han har samboer og noe erfaring med sexleketøy fra tidligere. Han meldte seg frivillig til å teste produkter for Kondomeriet og fikk tilsendt en Manta penisvibrator i posten. Dette innlegget er dermed sponset. Her er hans opplevelse fra han kom hjem med pakken.

Anmeldelse av Manta

Mitt førsteinntrykk er at esken forteller mye med lite informasjon.

Fire ikoner på siden forteller at den:

  • Er vantett
  • Den den har forskjellige hastigheter
  • At ladekabel er inkludert
  • At den er i sillikon og dermed trygg og bruke for et ømfintlig og omskjært lem som jeg selv besitter.
  • At den er laget i Tyskland, fint for folk som eventuelt boikotter produkter fra enkelte nasjoner av politiske årsaker eller forbinder andre med kvalitet.

Fargen på produktet står i god kontrast mot den beige fargen på esken - dette er freske saker. Bruksanvisningen er det første man ser. I kjent IKEA style er dette et bittelite hefte med ikoner og tegn som forklarer alt på en enkelt måte. Jeg tar et kjapt sveip over og hiver fra meg bruksanvisningen. Det er jo leketøyet jeg har lyst å leke med.

Jeg tar produktet ut av esken. Det er tungt, solid og sitter godt i hånden.

Leketøyet har tre knapper og et kjapt sveip tilbake til bruksanvisningen finner jeg ut at maskineriet startes ved å trykke på to knapper. Jeg trykker på knappene og maskina begynner å vibrere voldsomt. Her er leketøyet ladet og klar til bruk. Det passer fint, for her har vi ikke tid til å vente med lading før ladningen skal ut.

Jeg forteller samboeren at jeg er keen på å prøve den på egenhånd først, så jeg hiver meg i dusjen, tar med meg glidemiddel og leketøy.

Med balsam i håret smører jeg inn skaftet med glidemiddel og setter maskina i gang.

Staken er klar.

Jeg tester de forskjellige rytmene og finner med en gang tonen med den pulserende varianten. Dette er meget behagelig på egenhånd og jeg merker at her er det mulig å fullføre, men tenker at dette må jo være mye gøyere sammen med hu jeg bor sammen med. Jeg sparer ladningen, fullfører dusjen og ber om assistanse.

Hun tar frem luben, går ned på kne og sender meg up the stairways to heaven.

Jeg stopper henne før jeg mister det, dette er alt for digg og hvis jeg skal ha noe igjen til å innta perleporten er jeg nødt til å ta en pause. Jeg flekker frem vaginakulene, slenger henne i seng og sender henne til himmels.

Når hun er kommet i mål er det frem med leketøyet mitt igjen. Hun snur seg rundt og legger seg på magen. Da kan hun med enkelthet holde leketøyet slik at hjernen kan skru seg av og vi begge får nyte seansen. Leketøyet er festet ved roten slik at staken vibrerer, i tillegg til at pungen min stimuleres.

Lite visste jeg at pikk- og pungvibrasjon
kunne være så digg.

Hun skrur leketøyet på maks og sier at det som om hele kjeppen er blitt til en menneskelig vibrator. Leketøyet er formet slik at klitten hennes stimuleres, i tillegg til at det vibrerer godt på innsiden hennes mens jeg støter mot henne. Jeg starter med rolige og dype støt før det raskt går over til mer intens knulling. Jeg klarer ikke holde lenger og jeg dunker på til det går for meg.

Inntrykket jeg og samboeren min sitter igjen med en uke senere er Manta Fun Penisvibrator er et leketøy for oss begge. Jeg testet det ved en senere anledning på egenhånd og kom i mål på relativt samme tempo som jeg ville gjort uten strykeren. Det var ikke nødvendigvis diggere, men det var annerledes enn det jeg har gjort tusen ganger før og kommer til å gjøre tusen ganger igjen, så variasjon er kjærkomment.

Hun er blitt veldig ivrig på å dra den frem når det er tid for hyrdestund, så den er veldig populær hos henne; og jeg er ikke vondt å be.

Selv nyter jeg den aller best
når hun går ned på meg.

Det løfter det som allerede er det aller beste jeg og alle gutta vet om - en skikkelig god sugejobb.