Produktomtale av Bgood klassisk vibrator

Les Johanne sin omtale av den fantastiske vibratoren Bgood!

Sponset: Johanne fikk Bgood vibrator gratis mot at hun delte sin mening med oss. Hun er 23 år og kommer fra Odda. Hun har samboer og litt erfaring med sexleketøy fra før.

– Elegant

Endelig tikket det inn en melding fra «Posten», om at de hadde levert en pakke i postkassen min. Jeg kunne nærmest ikke vente med å komme meg hjem fra jobb, for å finne en anonym pakke, med en sexy suprise. Jeg låser meg inn i leiligheten og åpner opp pakken.

Inni ligger en Rosa Elegant BGOOD DELUXE Vibrator. Med dens 19 cm skaft og en omkrets på 11 cm, er det ikke til å unngå å få en pirrende opplevelse, bare ved å holde den. Det var for meg å bare sette inn 2 AAA-batterier, og den var klar til å gi meg en 3-timers nytelse (sammenhengende).

Det fulgte i tillegg med en svart silke-pose, som jeg kan legge vibratoren i etter bruk. Perfekt.

– Lett å bli avhengig av

Den er stø og god å holde i, og jeg skrur den lett på ved å trykke inn av/på-knappen på skaftet. Etter det, kan jeg klikke på knappen under, for å komme meg igjennom de 6 intense rytmene, for å finne den som gir meg den beste tilfredstillingen til en orgasme.

Den har i tillegg et rødt lys ved knappene, som viser at den er tent og klar for action. Den er enkel å bruke, og enda lettere å bli avhengig av. Motoren inni vibratoren er kraftig og gir sterk dirring helt ut til tuppen. Dette er en kamerat som vet å kunne tilfredsstille alle mine sensitive områder, og jeg kan nesten ikke vente med å få prøvd den ut.

– Bonusmateriale

Med sine 6 forskjellige programmer, tilbydde vibratoren meg i starten 3 helhetlige tempoer, som etter hvert knappetrykk ble mer og mer kraftigere enn den andre. De 3 siste programmene liker jeg å kalle for produktets «Bonusmaterialer». For hver og en av dem hadde sin egen forskjellige mix med rytme og hastighet.

117025_5_Bwish_Bgood_vibrator.png

For å finne det programmet jeg likte best, ga jeg hver av dem sin bedømming - etter hvor lang tid og hvor god orgasme de ga meg. Til nå leder program nr. 5, med en oppnådd klimax-tid på 2-3 min + orgasmevarelse på ca. 10 sekunder.

–Lar samboeren tease meg

Jeg starter enkelt med å leke over niplene med vibratoren. Fører den deretter varsomt nedover kroppen, til den myke silikontuppen møter klitoris. Jeg kan velge å oppnå en deilig orgasme her, men velger å føre den videre inn til selve g-punktet. Der gir vibratoren meg en uforglemmelig klimax. Med dette, er denne vibratoren helt fantastisk til solo-oppdrag. Den har heller ingen problemer med å være med i en akt for 2. Da lar jeg bare samboeren min tease meg og gi meg en deilig følelse av å ikke ha kontroll på min egen kropp.

– For en kraft!

Dette er en vibrator som i tillegg er VANNTETT, noe som lett førte mine ville fantasier videre inn til dusjen. Med en liten dæsj vannbasert glidemiddel, var jeg jeg klar til å gjøre en rein vask om til en skitten opplevelse. Hadde det ikke vært for at jeg spilte musikk fra mobilen, hadde leieboeren over meg hørt stønningen min. Jeg ble jeg helt mo i knærne mens jeg sto der. For en kraft. Jeg måtte til slutt gripe tak i dusjhyllen, slik at det meste av såpen, falt ned på dusjgulvet.

BGOOD-vibratoren anbefales til de som vil ha en god «førstegangsopplevelse» til en vibrator. Eller bare vil oppgradere samlingen i nattbordskuffen. Vinteren er en passe tid å kjøpe inn en ny lekekamerat, for å holde varmen og spenningen i sjakk. Nå som det også begynner å bli mørkere, er det ikke alltid like fristende å stikke ut for å f.eks. trene. Så skipp heller dagens treningsøkt på senteret, og ta en sexercise i hjemmelige omgivelser i stedet, med denne krabaten.