Julie og kjæresten tester Happy Rabbit

Julie (28) har fått noen nye favorittprodukter! Les mer om hennes opplevelse med produktene fra Happy Rabbit.

Sponset/reklame: Julie er 28 år kommer fra Tromsø. Hun meldte seg frivillig til å være produkttester for Kondomeriet, dette innlegget er dermed sponset.

Hun er i et forhold og har hatt litt forskjellige sexleketøy tidligere. Både dildoer, vibratorer, tungeslikkere og vaginakuler. Nå har hun og kjæresten fått teste en rabbitvibrator og penisring fra Happy Rabbit. Dette er hennes erfaring: 

– Orgasmene var intens

Da jeg fikk hentemelding om at pakken min var kommet til posten dro jeg rett dit etter jobb hvor jeg fikk utlevert en diskré eske. Vedkommende som leverte pakken til meg  var min tidligere kollega og han spurte meg hva det var. Jeg ble sprutrød i ansiktet og svarte kjapt “eeh, det er en forundringspakke”  mens jeg lo litt.

Dro rett hjem og åpnet pakken hvor jeg opplevde en boks fylt med fargerike ting. Jeg hadde gledet meg i flere dager til å prøve disse nye produktene, men nå var jeg så spent at jeg nesten ikke kunne vente med å prøve. Endelig kom kvelden og jeg hadde litt alenetid med huset for meg selv hvor tankene mine gikk rett til min nye lilla sexkamerat, en Happy rabbit Curve, som jeg hadde satt på ladning slik det står at man skal gjøre.

Den kom lett ut av esken og ser flott og elegant ut, spesielt med kaninen som sitter på skaftet.  Den kjennes solid med en glatt og myk silikon som ligger godt i håndflaten, ikke for tung heller.  Den har 2 knapper, en avlang og en rund knapp som du styrer tempo og vibrasjonsmønster med. Det var enkelt å styre og regulere den.

Den hadde mange forskjellige vibrerende mønster og hastigheter og tror nesten det er umulig å ikke finne noe man liker med denne kraftpluggen. Jeg ble meget overrasket over hvor kraftig den vibrerte og samtidig hvor stille den gikk. Det er et stort pluss for meg som bor med flere i samme hus.

Jeg har vanligvis vanskeligheter med å nå orgasme, spesielt med dildo, men jeg kom faktisk så fort med denne at jeg har måtte brukt den flere ganger for å få testet de ulike vibrasjonene som også var en god opplevelse. 

"Orgasmene var  intens,
myk og fantastisk på samme tid"

Jeg har brukt flere vibrerende vibratorer som har skuffet meg slik at de bare har blitt liggende igjen i skuffen, men det blir absolutt ikke denne å gjøre.  Definitivt en ny favoritt!

– Helt mindblown

I denne fantastiske pakken var det også et leketøy jeg og min partner kunne prøve sammen som var for både han og henne samtidig. En vibrerende happy rabbit penisring. Den har 2 ringer og er enkel å tre på. Den ytterste ringen skal sitte bak ballene, helt nede med skaftet og den andre ringen rundt selve penis. Ringen har et kaninhode som skal røre på klitoris når den er på.  Den sitter stabilt og vibrerer kraftig men samtidig mykt mot klitoris og rundt skaftet på penis. Med 2 knapper, en avlang og en rund, er den lett å styre og regulere. Den har flere nivåer på vibrasjon og forskjellige vibrasjonsmønster.

Vi var begge kjempe spent da ingen av oss har prøvd noe slikt før. Den skuffet IKKE. Jeg var egentlig kjempe skeptisk til at det ville fungere for meg, da jeg sliter med å nå orgasme, spesielt under penetrering av vagina, men denne var et absolutt helt fantastisk produkt.

Det tok ikke engang lang tid, og jeg var helt “mindblown”.  Partneren min likte den også godt da han fikk en ekstra vibrerende følelse under samleiet og at det i tillegg økte nytelsen min og gjorde det enklere for meg å nå klimaks.

 

"Vi fikk faktisk orgasme samtidig
når vi brukte denne første gangen." 

Nå har jeg  bare lyst å bruke den hele tiden da denne er min nye favoritt blant alle penisringer og klitoris vibratorer. Den fungerer faktisk også kjempe bra alene uten partner da man kan legge kaninørene mot klitoris og lar ringene vibrere mot kjønnsleppene.   

Jeg er meget fornøyd med Happy Rabbit produktene jeg har prøvd og tror nok at det er mange som vil finne det lett å oppnå klimaks med disse slik jeg klarte. Det er et superstort pluss at disse i tillegg er trådløs og kommer med USB ladekabler som gjør alt mindre knotrete i senga og at du evt. kan ta disse med deg overalt hvor det måtte passe.

Lette å rengjøre er de også, da de er vanntett og med vibratorrensen i tillegg blir det superenkelt å holde leketøyene ren og pen.

Jeg kommer definitivt til å anbefale disse produktene varmt til mine venner! 

Takk for at jeg fikk lov å være med å teste.