Eva tester Womanizer Duo | Kondomeriet

Eva tester Womanizer Duo

Les Eva sin anmeldelse av Womanizer Duo.

Sponset/reklame: Eva er 32 år fra Vestfold. Hun meldte seg frivillig til å teste Womanizer Duo. Her er hennes anmeldelse. 

– Burde passe alle

Kun to dager etter jeg fikk vite at jeg skulle få teste denne fantastiske vibratoren tikket en sms fra posten inn om at pakken min var klar til henting. Gjett om jeg fortet meg dit for å få pakken hjem og prøve ut vidunderet!

Vel hjemme kunne jeg knapt vente med å åpne esken den kom i, en veldig delikat og stilfull eske ventet meg. Esken var forseglet ikke mindre enn tre steder, noe utålmodige meg knapt nok kunne få av fort nok. Inni esken lå en glatt og fin burgunderrød sak med løfter om mye moro. En glatt og fin pose til å oppbevare leketøyet i når det ikke er i bruk fulgte også med.

Jeg satt den pliktoppfyllende til lading mens jeg leste gjennom bruksanvisningen. Womanizer Duo har enkle knapper å forholde seg til, en til g-punkt vibratoren og en til selve womanizeren som plasseres over klitoris, pluss er større enn minus og enkelt å finne under akten, av og på knappen er på oversiden.

Duo kommer med ikke mindre enn 12 nivåer av vibrasjon og glede, her burde alle klare å finne noe som passer! I tillegg har den en knapp som gjør at vibratoren endrer vibreringsmønster, 10 forskjellige mønster, denne knappen har vært en kjempestor hit for å vippe meg over kanten mer enn en gang.

– Kommer på null komma niks

Ladingen av Womanizer Duo tok ikke lange tiden, etter litt utålmodig venting tok jeg spent med meg min nye kompis inn på soverommet og satt på litt musikk for å skape litt god stemning. Jeg smurte på litt glidemiddel for en bedre opplevelse, men er du våt og tent nok funker det uten også, og satt i gang.

Forsiktig førte jeg g-punkt vibratoren inn og skrudde den på. Siden jeg var så heldig å få teste womanizer one tidligere i år, visste jeg at når jeg skrur på den funksjonen kommer jeg i løpet av null komma niks, derfor startet jeg med kun stimulering av g-punktet i første omgang. Deilige, dype vibrasjoner som traff akkurat der de skulle fylte meg, jeg testet både opp og ned i styrke før jeg fant det perfekte nivået.

118524_Womanizer_Duo_burgunder1.jpg

Så var det på tide å sette på Womanizeren, jeg rakk ikke å sette på mer enn nivå 1 av 12 før jeg kom med et smell. Hele seansen gikk fortere enn 1 sang rakk å spille ferdig. Da jeg lå der som en skjelvende klump tenkte jeg for meg selv, du og jeg kommer til å bli gode venner!

– Stopper av seg selv

Etter den første runden har jeg hatt flere hyggelige stunder med min nye kompis for å prøve ut alle funksjonene. Selve womanizeren som «sluker» klitoris har jeg ikke kommet over nivå 3 på da det rett og slett kan bli litt for heftig for meg, men g-punkts vibratoren har jeg kjørt i alle styrker for å prøve den ut. Det jeg liker aller best er at om du tar vekk leketøyet under akten så stopper den av seg selv. Om det for eksempel blir litt for heftig med womanizer på klitoris under orgasme kan jeg lett vippe den av også slutter den, men ikke g-punktsvibratoren med mindre den også blir dratt ut.

Vibratoren skrur seg av selv etter 10 minutter om du skulle glemme å skru av din nye kompis etter bruk. Womanizer Duo er lett å lade, lett å rengjøre og er vanntett. Laderen er magnetisk og trenger en usb port å lade fra for eksempel mobillader.

– Den perfekte vibrator

Har du noen gang sett «Sex og singelliv» der Charlotte blir avhengig av sin Rabitt vibrator? Dette kan godt bli min avhengighet for å si det mildt. For meg er dette den perfekte vibratoren, og jeg har virkelig prøvd litt forskjellig fra før. Trenger du, som jeg og mange andre kvinner mer enn kun stimulanse av klitoris for å få orgasme er dette et godt tips fra meg på veien.

I tillegg er den enkel å håndtere med en hånd, så da kan den andre hånden leke med brystvortene dine eller hva du nå enn vil leke/stryke på. Jeg prøvde den alene, men det kan helt sikkert være pirrende for en partner å se på eller styre også.