Espen tester Manta penisvibrator

Espen har testet Manta penisvibrator både alene og med samboeren. Les hans grundige anmeldelse av produktet!

Sponset/reklame: Espen er 26 år og kommer fra Bergen. Han har samboer og noe erfaring med sexleketøy fra tidligere. Han meldte seg frivillig til å teste produkter for Kondomeriet og fikk tilsendt en Manta penisvibrator i posten. Dette innlegget er dermed sponset. 

Anmeldelse av Manta Penisvibrator

For noen dager siden kom den deilige meldingen om at pakken fra Kondomeriet endelig ventet på meg, og den bergenske vårsolen strålte om kapp med forventningene da jeg hentet pakken på Posten. Mitt nye sexleketøy var innpakket i en diskré pappeske, uten synlige tegn på hva som ventet på innsiden. Men inne i esken lå en Manta penisvibrator; nyheten som blir beskrevet som «for god til å være sann», og som skal kunne forvandle penisen min til en levende vibrator. Med slike lovnader føler jeg meg heldig som får gleden av å teste dette nye og spennende produktet.

Emballasjen som omkranset mitt nye leketøy var enkel og elegant. Designet på esken var moderne og minimalistisk, med enkle farger og en rund «Fun Factory»-logo. Dette etterlater et inntrykk av seriøsitet og kvalitet, der nytelse skal være i sentrum. Selve produktet fremstår også med høy kvalitet. Det ligger godt i hånden, og har en passelig vekt. Penisvibratoren finnes både i grønn og blå, og jeg fikk den blå varianten. Den har et elegant utseende, og silikontrekket føles godt mot huden.

I den ene enden av leketøyet finnes ladetilkobling og tre knapper. Ladekabelen kobler seg på med magnet, og dette fungerer veldig bra. Den lader via USB, noe som gjør at den enkelt kan lades også på reise. Den røde på-knappen er merket med «fun», og dette gir videre lovnader om hva som venter når man skal kose seg. De to øvrige knappene brukes for å velge mellom vibratorens seks hastigheter og vibrasjonsmønstre.

Dette gjør at den er enkel å bruke, og man kan nyte alle funksjonene uten å fikle med vanskelige innstillinger og mange knapper. I den andre enden av vibratoren finner man ringen som plasseres rundt penis. Denne er formet på en måte som gjør at den passer fint til ulike penisstørrelser. Rillene på innsiden av ringen er utformet slik at de skal holde godt på glidemiddelet, og dette er også en veldig god funksjon som bidrar til å gjøre materialet glatt og deilig.

Men nå kommer den viktigste delen; nemlig hvordan penisvibratoren føltes under bruk. Den første gangen jeg prøvde mitt nye leketøy, gjorde jeg det sammen med kjæresten min. Det var en helt ny og annerledes opplevelse for oss begge, som føltes veldig deilig og intens. Vi brukte glidemiddel både på penis og vibratoren, og begynte ved at hun strøk vibratoren sakte opp og ned langs penis. Vi prøvde ut de forskjellige funksjonene, og det føltes umiddelbart utrolig godt. Det var, som ventet, mest intenst lengst oppe ved hodet på penis, og jeg kunne ha fullført etter relativt kort tid. Men jeg ville vente, for vi ville også prøve den under samleie.

Med kjæresten min på topp,
og vibratoren rundt roten på penis,
ble dette en intens opplevelse
for oss begge.

Alle lovnader om at penisen kan bli en «levende vibrator» viste seg å stemme, og vi fortsatte å eksperimentere med ulike hastigheter og vinkler. De sakte hastighetene fungerte bra mens vi tok det rolig, men jeg likte enda bedre de høyere hastighetene på vårt nye leketøy. Den passet overraskende bra mellom kroppene våre, og da vi vinklet penisvibratoren oppover fra penis og mot magen min stimulerte den både meg og henne på veldig gode måter. Det tok ikke lang tid før hun fikk en deilig og intens orgasme.

Etter dette fortsatte hun å stryke vårt nye leketøy opp og ned langs penis. De ulike funksjonene føltes godt, men særlig de mer intense og hurtige vibrasjonsnivåene føltes godt når hun strøk vibratoren rundt penishodet mens jeg nærmet meg orgasme. Et lite tips: Ringen kan også brukes som vibrator for kvinnelige brukere, og ryktene sier at dette føltes veldig godt. For å oppsummere kort og presist, ble det et godt og deilig første møte med Manta penisvibrator, og jeg gledet meg umiddelbart til å bruke den mer i fremtiden.

Neste dag ville jeg også prøve den aleine, og også dette fungerte veldig bra. De ulike vibrasjonsmønstrene gir muligheter for en variert opplevelse, med repetitive vibrasjonsbevegelser som stimulerer godt. Likevel likte jeg enda bedre de jevne vibrasjonene, som kunne justeres med seks ulike hastigheter. Den lager en del lyd, særlig på de høyere hastighetene, så støynivået kan være et lite problem hvis man har tynne vegger og har lyst til å bruke den uten at romkamerater eller andre i nærheten skal høre hva som skjer.

Batterilevetiden på opptil 120 minutter gjør at det er mulig å bruke den flere ganger før man må lade den på nytt. Det bør nevnes at jeg ikke vil anbefale å bruke den uten rikelig med glidemiddel, for det kan fort bli litt tørt og ubehagelig. Men med glidemiddel fungerer den altså veldig bra, også aleine. Den glatte overflaten, og det at den er vanntett, gjør at vibratoren også er enkel å rengjøre.

Totalt sett synes jeg at Manta penisvibrator var veldig bra. Den innfridde alle lovnader som ble gitt på forhånd, og det var enkelt å oppnå orgasme både aleine og under samleie.

Kjæresten min var til og med så fornøyd
at hun anbefalte en venninne å kjøpe den
som gave til sin samboer.

Vibratoren var enkel å bruke, med oversiktlige knapper som gjorde det lett å manøvrere mellom de ulike hastighetene og vibrasjonsmønstrene. Jeg synes også det er et pluss at den ser så bra ut, for det gjør at den fremstår som et seriøst og godt produkt. Det er i tillegg veldig praktisk at den er såpass enkel å rengjøre. Alt i alt var det kjempedigg å få prøve den, og jeg vil absolutt anbefale deg å gjøre det samme!

Espen