Maren tester rabbitvibrator fra Happy Rabbi... | Kondomeriet

Maren tester rabbitvibrator fra Happy Rabbit

Maren brukte påskeferien på å teste to av Happy Rabbit sine rabbitvibratorer.

Sponset/reklame: Maren er 23 år og kommer fra Skien. Hun meldte seg frivillig til å teste produkter for Kondomeriet og fikk tilsendt to rabbitvibratorer i posten. Dette innlegget er dermed sponset. Her er hennes opplevelse fra hun kom hjem med pakken.

– Realistisk følelse

Husnøkkelen sklir inn i låshuset, «klikk», jeg slenger av meg skoene og smetter inn på kjøkkenet. Finner frem en saks og bruker den ene siden til å skjære over teipen som forsegler pakken. Og der ligger de. Sammen med den populære orgasmekremen til kondomeriet, en vibratorrens og en Luksus Aloe Vera glidemiddel - har jeg fått æren av å prøve en Happy Rabbit Real Slim og en Happy Rabbit Mini, som skulle bli mine to nye favoritter i nattbordskuffen. Etter noen få timer, er gutta mine ferdig ladet og klare til å vise meg hva di er gode for.

Med sine 15 stimulimønstre som fordeles ut mot både skaftet og klitoris-kaninen, og 2 motorer til begge partene - klarer Happy Rabbit Real Slim å imponere meg med bare utseendet. Tuppet av skaftet er formet som en penishodet, og gir en realistisk følelse. Selv om den virker ganske solid, elegant og oser av kvalitet, er den veldig lett å holde. Dette syns jeg er ganske bra, ettersom man fort kan bli sliten i håndleddet etter en økt. Siden jeg bor hjemme hos mine foreldre, har jeg alltid vært veldig forsiktig med å ikke bråke under mine nytelsesstunder. Derfor passet jeg godt på at ingen av dem var hjemme under min prøvelse med Rabbit Slim. Kysten er klar!

 – Perfekt for enhver smak

Som jeg har sagt til mine venner, når de skal teste ut leketøyene sine, «Du vet det er den rette for deg, når du ikke trenger å se på porno for å oppnå orgasme», noe jeg kan bekrefte at jeg ikke gjorde med denne!

Hver sin rytme har hver sin effekt, kraftig, pirrende, oppnåelig - perfekt for enhver smak - min favoritt er helt klart nivå nr. 5, sammen med middels nivå på kaninen.  Jeg ble positivt overrasket over hvor lydløs den var, og skjønte at jeg endelig kunne nyte meg selv uten å være redd for at foreldrene mine skulle høre meg. 

Jeg har aldri eid en Rabbit før, men etter at Miranda introduserte oss for rabbitvibrator i serien «Sex and the City» i 1998, har denne krabaten vokst i popularitet de siste 20 åra. Og som de beskriver den: Den er Rosa, 24 cm lang, den twister, snurrer og vibrer. 

Happy Rabbit Slim skuffer meg ikke.

– Sexlivet ble piffet opp

Etter en liten pust og en god kaffekopp, var jeg klar for en ny runde. Denne gangen med Happy Rabbit Mini i dusjen, ettersom den er vanntett. Vannet er varmt, vått og renner nedover - dette samme gjør jeg, etter en deilig nytelse av mini. Den er god og rund på enden, og det at den er laget av silikon, gjør at den funker perfekt til det meste.

Med sine 15 cm og rosa sjarm, passer han perfekt til å ha meg i dusjen, reiser og ellers frekke steder for en «liten» økt. Noen dager senere fikk jeg prøvd mini sammen med en partner. Og dens kraftige vibrasjoner med 12 forskjellige mønstre, vil jeg si den lille krabaten hjalp meg til en orgasme - noe jeg ofte sliter med når jeg har samleie uten leketøy. Så jeg vil si at mitt sexliv ble piffet mere opp nå.

I sine helheter, er jeg veldig fornøyd med disse leketøyene. Jeg har i alt eid 3 vibratorer fra kondomeriet tidligere. Vibrasjonsnivåene til alle 3 (nå 5) har vært passe nok til at jeg gitt meg orgasme alle gangene. Men det Rabbit har i motsetning til di andre, er at den er oppladbar og veldig lydløs. Så Happy Rabbit har definitivt blitt mine nye favoritter. Og jeg gleder meg til å fortsette påskeferien min med begge to. Jeg har allerede anbefale Mr. Slim og Mr. Mini til min venninnegjeng - så nå sitter de fleste av dem hjemme, og klare til å hente sin pirrende pakke, på et fullstappet postkontor.