Bjørn tester prostatavibratoren Sir Richards Control

Bjørn har testet prostatavibratoren Sir Richards Control. Les hans omtale!

Sponset: Bjørn er 30 år og bor på Strømmen. Han har fast partner og noe erfaring med penisringer, analleketøy og leketøy for par. Han fikk tilsendt prostatavibratoren Sir Richards Control gratis i bytte mot en anmeldelse.

– Oppladbar

Jeg var ganske spent da jeg fikk melding om pakken, som kom ganske raskt etter bestilling. Pakken er veldig anonym og gir ingen inntrykk av dens innhold.

Når jeg pakker den opp, plukker jeg opp selve pakken med leketøyet. Den har en enkel forpakning som er lett å få opp. Utenpå står det masse informasjon om leketøyet. Det følger også med lader med USB, som lett puttes inn i en adapter for lading. Jeg har tidligere erfaring med leketøy som går på batterier, og synes selv at det er deilig å ikke være avhengig av å ha batterier. Dessuten føles disse oppladbare mer vannsikre.

Selve leketøyet er svart og har ca. 10 cm i innføringslengde med en "base" i bunn. På-, av- og vibreringsknappen befinner seg godt plassert her.

– Orgasmen er hinsides

Etter en stund med lading av leketøyet var jeg klar til å prøve. Førsteinntrykket var at den var lett å føre inn. Tidligere har jeg følt at dette kan være en bakdel, ettersom de da lettere kan falle ut av "posisjon", men denne kjennes veldig deilig ut og virker å ligge fint til både sittende, på kne eller stående, for eksempel i dusjen.

Vibratoren har 10 forskjellige og interessante vibrasjoner som føles deilige og pirrende på prostata – jevne og forskjellige rytmer.

Dens tre jevne vibreringer kommer godt til nytte når jeg bruker den, men jeg liker også å begynne med de rytmiske, for så å ta i litt med jevne etter hvert. Personlig har jeg noen utfordringer med å oppnå orgasme kun ved hjelp av leketøy, men med litt god tid, eventuelt også litt hjelp med stimulering av penis, er orgasmen hinsides!

– Anbefales til alle menn!

Denne føles veldig god med partner, men personlig synes jeg det er lettere å bruke den alene. Med litt motion i hoftene under selve akten, føles det litt ut som at den skal dette ut. Til tross for at den ikke gjør det, føler jeg at jeg må bli vant til å bruke den med partner. Men jeg har god tro på den, for sammenlignet med mine andre leketøy, er denne absolutt favoritten nå!

Alt i alt synes jeg dette var et bra leketøy til menn som ønsker seg en ordentlig orgasme – virkelig et leketøy jeg vil anbefale alle menn!