Anmeldelse Lush vibratoregg

Thea (25)  syntes Lush vibratoregg er en fin måte å variere på soverommet med! Les mer om hennes opplevelse av det populære egget!

Sponset: Thea (25) fra Oslo har fått teste vibratoregg Lush 3.0 gratis i bytte mot sin ærlige tilbakemelding om produktet.

Hvordan var førsteinntrykket ditt av produktet (materiale, design, emballasje etc.)?

Selve produktet fikk jeg et veldig godt førsteinntrykk av. Kvaliteten på materialet virker bra. Det kjennes ordentlig ut og ikke alt for «hardt», slik som jeg føler sexleketøy ofte kan være.

Beskriv de ulike vibrasjonsnivåene? Kilende? Kraftig?

Jeg ble veldig positivt overrasket over vibrasjonene. De var ganske kraftige i forhold til andre vibratorer jeg har prøvd tidligere. Og selv om vibrasjonene var kraftige lagde den lite lyd.

Testet du alene eller sammen med en partner?

Jeg synes det var ganske greit å bruke med partner.

Det er en fin måte å variere på soverommet
slik at man ikke alltid gjør det samme. 

119930-Vibratoregg-Lush-3-foto-thon.jpg

Oppnådde du orgasme?

Jeg har dessverre litt vansker for å komme vaginalt, så jeg har ikke kommet med produktet enda. Men jeg har vært veldig nære, og tror det kommer til å skje veldig snart. Selv om jeg ikke nådde orgasme har jeg likt produktet veldig godt.

Dette er en av de bedre sexleketøyene jeg har prøvd i skjeden. Vibrasjonene i egget er kraftigere enn andre vibratoregg jeg har prøvd tidligere, og det likte jeg veldig godt. 

Dersom du skulle beskrevet opplevelsen/leketøyet med en setning, hva ville det vært?

Vibratoregg med kraftig motor!

Ville du anbefalt produktet til en venn? Hvorfor?

Jeg ville anbefalt egget til venner som ønsker å switche det opp litt. De fleste jeg kjenner som bruker sexleketøy har gjerne en Womanizer. Dette produktet tror jeg kan være en slags erstatter for Womanizeren når du ønsker noe annet. Også veldig kult med Bluetooth-funksjonen.

119930-Lovense-Lush-3-Wearable-Bullet-Vibrator2.jpg

Hvilket terningkast vil du gi produktet?

Terningkast 5